Beoordelingen van Thai Restaurant Buriram Hoorn

Recente recensies

5.0
H.K.
gisteren

Het duurde erg lang en zelfs na het telefoongesprek bleek dat het niet gelijk onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
14 augustus 2022

40 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sacha
13 augustus 2022

Heerlijk eten, snelle en goede service. Top!

Sabine
5 augustus 2022
Sien van Oeveten
4 augustus 2022

Het eten is smaakvol. We mistten alleen de bestelde extra cashewnoten i de Kheng Kiew Waan. Dat was jammer.

Lies
3 augustus 2022

Heerlijk, al had de curry wel iets gevulder mogen zijn met groenten.

Rebecca
2 augustus 2022

Erg lekker eten

Frank koster
1 augustus 2022

Voorgerechtjes super van smaak.Erg gevarieerd. Bijgerecht ook goed van smaak. Had iets meer kip in gemogen. Hoofdgerecht goed van smaak. Tip; Mischien aangeven met pepers hoe pittig het gerecht is. Wij hebben een heerlijke maaltijd gehad. En komen zeker terug. Vr groet Frank

Leonie
31 juli 2022

Het hoofdgerecht was lekker. Morgen kan ik er weer van genieten. Helaas waren de loempia’s wat slap geworden. En de bezorging duurde 25 minuten langer dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RB
28 juli 2022

Heerlijk eten zoals altijd bij Buriram! En gelukkig weer normale degelijke bezorgbakjes. Dat goedkope dunne plastic, dat door Buriram ook wel eens werd gebruikt, ging al kapot als je het uitpakte.

Jeroen
27 juli 2022
Lisette
27 juli 2022

Het is heerlijk eten🤩

Hans
24 juli 2022

Heerlijk gegeten en top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels van Lobberegt
23 juli 2022

Het eten is altijd heerlijk, de bezorging was ietsjes laat.

Rosalie
23 juli 2022

Het eten was heerlijk, maar erg weinig in hoeveelheid. En dan ligt de prijs toch wel erg hoog. Een klein bakje rijst voor twee personen is gewoon niet genoeg voor dat geld. De bezorger kwam wel precies op tijd, heel netjes!

Diana
21 juli 2022

Bezorging duurde erg lang ondanks berichtgeving. Kwaliteit eten is niet hetgeen ik van Buriram gewend ben.

Dirk de Wit
20 juli 2022

Keurig op tijd en lekker eten

Van der Beek
16 juli 2022

Het eten was top! Alleen de bestelling klopte in eerste instantie niet. Ontbrak een deel van de bestelling. Opgelost met excuses. Jammer,had wel iets extra's verwacht omdat wij gasten hadden die langer moesten wachten om aan tafel te kunnen gaan.

Gert
13 juli 2022

Heerlijk gegeten met het gezin. Doch bezorging was iets minder. Bezorger was een zak vergeten. We gaan er vanuit dat het een incident was en geen regel..

Vincent
12 juli 2022

Mijn favoriete thai!! Stelt nooit teleur met lekkere comfort food!

de Boer
10 juli 2022
AnnaMarie Kramer
10 juli 2022

Smaakte weer heerlijk. Mijn moeder van 86 heeft weer gesmuld.

BB
7 juli 2022

Heerlijk eten! Bezorging was erg slecht. Het eten was werkelijk in alle bakjes naar 1 kant geschoven. Waardoor alle saus eroverheen had gelekt. Zelfs de rijst en noodles zaten aan 1 kant. Het geheel zag er erg slordig uit! Ik denk dat deze bezorger erg snel heeft gereden en hard heeft geremd. Anders heb ik geen andere verklaring. Ik heb geprobeerd een mail te sturen naar de website van buriram maar ik kreeg een bericht terug dat het mailadres niet klopt van de website. Vandaar dat ik het nu hier plaats.

Michiel
6 juli 2022

Erg lekker eten! De rode curry is onze favoriet, samen met de viskoekjes.

Petra
28 juni 2022

Zelden zo goed Thais gegeten in Nederland. Uitstekend bereid, portie van goed formaat en goede prijs. Levering duurde 45 minuten, maar was het 'wachten' meer dan waard.

Daphne
28 juni 2022

Heerlijke curry, altijd nog de lekkerste die ik ooit heb gegeten.

Esmee
26 juni 2022

Best thai restaurant i ever knowwwn. Heerlijk gegeten weer zoals altijd. :)

Henk Schouten
22 juni 2022

Het eten was prima, maar werd erg laat bezorgd.

M
20 juni 2022

Weer heerlijk gegeten!

Co
19 juni 2022

Heerlijk eten. Ik zou wel graag de optie willen zien voor noedels of bami in plaats van witte rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
16 juni 2022
B. van Gulpen
11 juni 2022

Fantastisch en ongelooflijk lekker, zoals altijd

Sandra Sneekes
9 juni 2022
Mike
7 juni 2022

Eten was lekker Bezorging was laat

Paul
4 juni 2022

Vers, smaakvol!

Melou
3 juni 2022

Echt en goed eten!!

Lieke
3 juni 2022
Monique
3 juni 2022

Het eten was weer heerlijk, maar om voor uur besteld voor bezorging zes uur en om zeven uur kwam de bezorging pas. Op tijd bezorgen zou een aandachtspunt kunnen zijn (niet de eerste keer namelijk). Verder qua eten was het weer super lekker!

Lia
29 mei 2022

Heerlijk gegeten

B. Frehe
28 mei 2022

Was weer heerlijk!

Vincent
24 mei 2022

Buriram stelt nooit teleur! Heerlijke Thai comfort food ! Kan even duren maar dan heb je ook wat.

Mee Swagerman
22 mei 2022

Heerlijk gegeten, verse groenten, vers vlees, heerlijk gekruid. En keurig op tijd, warm bezorgd.

Khue Khue
21 mei 2022

Het was heel erg goed bevallen. Heerlijk kruidig en vol smaak ! We hebben er volop van genoten !!!

Soy
19 mei 2022

Nice, surely recçomend

Amanda
18 mei 2022

Vorige keer ging er iets mis met de bestelling , maar super netjes opgelost !! Wederom weer heerlijk gegeten en super optijd bezorgd! Bedankt !

Jody
15 mei 2022

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pam Bergkamp
14 mei 2022

Ons eten kwam een uur te laat. Je hebt ons telefoonnummer én ons mailadres, laat het gewoon even weten dat het eten later bezorgd wordt.

dickvlam@hotmail.com
9 mei 2022
Amanda
8 mei 2022

Wij bestelden hier met enige regelmaat tot vandaag !! Om 17:00 besteld zodat het 18:00 bezorgt kon worden ivm kleine kindjes . Om half 7 nog steeds geen eten , meerdere keren gebeld ,maar er wordt niet opgenomen . Om half 8 nog steeds geen eten , dus we hebben allemaal maar een boterham zitten eten . Nu inmiddels 22:30 nog steeds geen bezorger, berichtje of belletje gehad van het restaurant , ik vind het schandalig !! Zie de kosten ook graag retour op mijn rekeningnummer en wij zullen hier niet meer bestellen !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judy
5 mei 2022

Heerlijke voorgerechten lekker verse sausjes! Peking eend en groene curry gaan we zeker weer bestellen!

Jasper
28 april 2022
Mariska
24 april 2022

Super lekker, vers, goed op temperatuur, op beloofde tijd bezorgd. Heel goed allemaal.

Tompops
16 april 2022

Eten is werelds, echt superlekker! Bezorging is meestal wat later dus bestel 30 minuten eerder dan je aan tafel wil ;0)

Theo de Waal
14 april 2022

Zoals altijd voortreffelijk.

Deborah Chayes
13 april 2022
Els
11 april 2022

Wat hebben ze toch lekker eten. De bestelling was voor 8 personen en was snel besteld. De bezorging was er na 45 minuten maar dit werd aangegeven bij het bestellen. Nette en vriendelijke bezorging. Het eten was mooi op temperatuur. En super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes rijkers
8 april 2022

Super lekker nooit ergens anders rode curry kip 🤗

W
3 april 2022

Nok
2 april 2022
Maaike
2 april 2022

Optijd bezorgd Lekker gegeten en genoten van de smaak Een aanrader voor iedereen die van vers houd

Sydney
30 maart 2022

Altijd goed! 😁

Esther
29 maart 2022

Heerlijk en pittig thuis gegeten! We houden van Buriram

Co
27 maart 2022

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurgen
27 maart 2022

Heerlijk authentiek thais eten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Van der Meij
28 februari 2022

We hebben genoten van de heerlijke gerechten.

Eric Leek
26 februari 2022

Lekker verse ingrediënten en makkelijk online te bestellen.

Gerard Bergenhenegouwen
26 februari 2022

Prima op tijd afgeleverd. Erg lekker 😋

Peter Schaper
25 februari 2022

Wij halen zeer regelmatig eten op bij Buriram en komen ook regelmatig in het restaurant eten. Een beter Thais restaurant kunnen wij ons niet wensen, altijd smakelijk, ruim voldoende en daarbij ook nog eens gastvrije medewerkers.

Niels Zack
17 februari 2022

Het eten was prima. De bestelde kroepoek was niet geleverd.

Ferry
17 februari 2022

Eten lekker! Wederom te laat ondanks ruim van te voren een tijd aangegeven.

M. van Rijswijk
13 februari 2022

Mijn gasten en ik hebben geweldig genoten, complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der woude
12 februari 2022

Het was weer heerlijk 🙂

B. van Gulpen
12 februari 2022

Zoals altijd, buitengewoon goed en lekker.

Margret
9 februari 2022
Jeroen
7 februari 2022

Kip Saté een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K Grapendaal
6 februari 2022

Het eten was heerlijk zoals ik van buriram gewend ben. De bezorging was echter erg laat de aangevraagde bezorgtijd was half 6. Om kwart over 6 kwam ons eten pas. Het zou fijn zijn als we ervan op de hoogte worden gebracht als het eten later komt bijvoorbeeld via de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara Mesland
6 februari 2022

Heerlijk gegeten!! En door weer en wind bezorgd. Had dan ook graag een fooi gegeven aan de nat geregende bezorger, maar geen contant geld in huis... Misschien een idee als dat ook via de website kan?

Goud!!!!!!
5 februari 2022
Nicky
5 februari 2022

Heerlijke Pad Thai en curry!

Petra Bloem
31 januari 2022

Heerlijk!

Marijke Hoogland
31 januari 2022

We hebben verschillende gerechten besteld en iedereen was enthousiast over de kwaliteit en smaak van het eten. We hebben ervan genoten!

Marcel
29 januari 2022

Heerlijk gegeten

Familie.D.
28 januari 2022

Heerlijk!

Tamara de lang
28 januari 2022

Dit keer echt veel te veel olie. Werd er misselijk van....Heb amper wat gegeten. Vlees was ook iets te taai. Ben even afgekickt...

Jan Nijdam
23 januari 2022

Zoals altijd goed.

Heijnen Ronald J.
23 januari 2022

Al jaren dezelfde verse topkwaliteit. Heerlijk. Respect en complimenten voor de koks van Buriram.

Marijke
23 januari 2022

Kip met cashewnoten was erg goed, zeker ook omdat er groente bij zaten. Rundvlees was lekker met de kokossaus. Het noodlegerecht was veel en jammer dat er niet meer groente in verwerkt was.

Melou
22 januari 2022

Echt goed Thais eten met liefde bereid. De afhaal procedure is goed en snel, het eten prima verpakt en goed warm als je het na een half uurtje wilt serveren. Absoluut een aanrader.

Amanda
21 januari 2022

Bestellen eigenlijk altijd het zelfde , maar het smaakt altijd heerlijk! Wordt optijd bezorgd ,altijd goed op smaak en temperatuur!! Wij zijn fan !

Ineke Takes
18 januari 2022

Heerlijk eten, alles was goed warm en op tijd bezorgd. De bakjes lekten alleen ondanks de zorgvuldige verpakking

Mae
16 januari 2022

Het eten was weer heerlijk, maar wat jammer dat het eten pas drie kwartier na de verwachte tijd werd afgeleverd. Maar de bezorger was wel vriendelijk.

Joyce
16 januari 2022

Het een maakte het ander goed: we hebben heel lang op onze bestelling moeten wachten en ter compensatie was er een extra gerecht met briefje bijgedaan. Dat vond ik erg aardig. En het eten was heerlijk 👌🏽🤤

RemcoH
15 januari 2022
M
15 januari 2022

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! Ook houden ze rekening met eventuele opmerkingen bij de bestelling. Ik kan dit elke dag wel eten!

Marije
15 januari 2022

Al meerdere keren besteld, altijd heerlijk eten! Bestelling kwam een half uur later, dus bestel op tijd en geniet :)

Ralph S
10 januari 2022

Top! Zeer goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
10 januari 2022

Erg lekker

Petty
9 januari 2022
Daan Beelen
9 januari 2022

Goede hoeveelheid en perfect op smaak. Misschien aangeven op de site wel gerecht welke pittigheid heeft.

Hugo
9 januari 2022

Eten was heerlijk. Bezorging 90 minuten later als opgegeven tijd. Jammer dat ze het niet communiceren.

M van der woude
8 januari 2022

De biefstuk in het gerecht in plaats van draadjes vlees was goed gelukt. Iets minder saus in de bakken voorkomt dat ze overlopen. We hebben heerlijk gegeten groetjes Martin

Zuzana
8 januari 2022

As always - super satisfied

Narmada Klaren
8 januari 2022

Super!! Het was weer heerlijk

Willeke van Gent
8 januari 2022

Het was goed warm , en de smaak , heerlijk.

Pim van Vlaanderen
7 januari 2022

Het eten en de smaak is echt heel goed. De porties zijn ook (te) goed verpakt, wel een klus om dit allemaal te openen, zeker als het water je al uit de mond loopt. Best veel afval ook. Wellicht een herbruikbare verpakking met statiegeld, die te retourneren. Dit kan een optie zijn als altern. voor de standaard verpakking.

Fam. Bakker
5 januari 2022
Nicole
3 januari 2022

Eten zoals altijd goed. Bestelling alleen een uur later dan gewenst. Dan zou het fijn zijn om hier even een bericht van te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
3 januari 2022

Fantastisch eten, vers en smaakvol. Met name fan van larb kai en pad thai. Online bestelllen en ophalen werkt prima.

Esther
31 december 2021

Op tijd bezorgd en heerlijke gerechten, zoals altijd!

Hanne Dijkhuis
30 december 2021

Telefonisch contact dat de bestelling iets later komt, netjes!! Eten was zoals gewoonlijk heerlijk.

A.Dalenberg
30 december 2021

Het zou fijn wanneer het lukt om aan te geven wanneer de bezorger komt. Je krijgt nu alleen de verwachtte bezorgtijd Het eten was erg lekker

Lisette Bakker
30 december 2021

Het was heerlijk. De Curry kip (Glutenvrij) was zalig. Wij komen zeker nog een keer langs.

M
29 december 2021

Duurde lang voordat eten werd bezorgd. Kregen ook geen indicatie hoelang het zou kunnen duren

Cathy van Haarlem
25 december 2021

Heerlijk gegeten. Altijd super bij jullie!!! Fijne Feestdagen

Debby
22 december 2021
Marijke Walda
22 december 2021

Het eten was weer heerlijk ,goed warm ,voldoende. Maar dat is het altijd!! We missen alleen het gezellige sfeertje in jullie restaurant. Groetjes en sterkte in deze lock down.

John van Berkel
20 december 2021

Heerlijk echt Thais eten

Lisa
20 december 2021
Remco
18 december 2021
Eveline Kliebisch
17 december 2021

Heerlijk gegeten. Hoeveelheid is voldoende en vlotte / beleefde bezorger. Eten is goed verpakt en blijft goed warm.

Jose
15 december 2021

Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd. Alleen jammer dat ze de loempiaatjes in een papieren zakje in het tasje met kroepoek en 2 koude biertjes hadden gedaan. Die waren dus koud. De andere gerechten waren nog wel warm, maar wat rommelig verpakt. Sausjes in een plastic bakje hadden gelekt en het plastic eromheen was dus erg vies geworden. Dat pakt niet fijn uit. En het bakje waar de gebakken rijst in zat was stuk. Dus al met al zag het er niet zo verzorgd uit. Maar het heeft wel heerlijk gesmaakt, op de koude loempiaatjes na dan.

Janneke
14 december 2021

Heerlijk gegeten! Zoals altijd eigenlijk als we hier eten halen.

Leo D
11 december 2021
Alet
11 december 2021

verwachte bezorgtijd overschreden

Eric
11 december 2021

Beetje laat, maar erg goed eten, lekker pittig. Jammer dat de viskoekjes er niet bij zaten die ik wel bestelde. Ik had geen tijd om jullie daarvoor te bellen

Tom broers
4 december 2021

20 min later dan besteld, Eten was niet echt warm 🥵

puck
4 december 2021

Ik miste de volgende ingredienten in mijn Massaman Aardappels, Uien en Pinda's Phad Mee Gai was lekker maar als er groente in hoort dan graag wat meer erin doen dan 2-3 stukjes brocolli en kool.

Lieselot Ezerman
4 december 2021
Maria
3 december 2021

Snelle bezorging kort voor sluitingstijd, heerlijk van smaak, goed warm ondanks de ijzige kou buiten!

Margriet Wierenga
1 december 2021

Heerlijk en vers. Bezorging op tijd. Altijd een aanrader Buriram

Monique
30 november 2021

Zo heerlijk weer gegeten

Blom
27 november 2021

Heerlijk eten

Femke
26 november 2021

Beste en lekkerste bezorg restaurant van Hoorn! Heerlijk, vers echt super lekker! 👍🏻

Leonie
26 november 2021

Hmmm, het was weer zalig! En de gratis en vlotte bezorging maakte mij nog blijer!

Louise Stanzer
25 november 2021

Fantastisch eten en super service

L. weber
21 november 2021

Lekker eten en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
21 november 2021

Het eten was heerlijk (sate en kip met knoflook / witte peper). Het eten werd echter 1,5 uur na het plaatsen van m'n bestelling gebracht. Dat was jammer.

Robert Ronny van Aalderen
21 november 2021
Monica Beers
21 november 2021

Heerlijk gegeten

Louise
21 november 2021

Heeerlijk eten en super bediening

Marco Klein
19 november 2021

Erg lekkere en traditionele gerechten. Mag misschien ietsje meer zijn maar we hebben heerlijk gegeten.

Emmily van Waggendorff van Rijn
19 november 2021

Altijd heerlijk, ik heb erg genoten van mijn eten! Bedankt.

Maarten
18 november 2021

Soep is een aanrader, garnalen met rijst was waterig en smakeloos!

Jj
17 november 2021
Lykle
11 november 2021

Gerecht 401 mocht wel iets pittiger en misschien met cashewnoten, maar het was sws lekker

Smit
9 november 2021

Ook deze keer was het eten weer heerlijk. Ik blijf zeker terugkomen, ben zeer tevreden.

Thea
9 november 2021

Deze beoordeling heeft geen zin, omdat hij op de hoop van ontevreden klanten terecht komt en er niets aan wordt gedaan! Om 17:30 besteld voor 18:30. Om 18:25 de melding dat het 19:00 uur wordt. Telefonisch onbereikbaar. Aflevering om 20:10 uur. Wie heeft dan nog een goed humeur om te genieten van het eten?

Wouter
7 november 2021

Zeer lekker, fijne variaties en een hele nette bediening

Lb
6 november 2021

Langer dan 2 uur op bezorging moeten wachten, uiteindelijk gebeld, “het is druk.” Aangeboden om zelf te komen ophalen... “Ja graag” “In 5 minuten klaar” toen ik aankwam vertelde de dame mij dat de rijst op was? Of iets anders ook goed was, 2,5 uur verder. Nee dus. Echt slecht! Eten is lekker maar bezorging en communicatie laat echt de wensen over hier.

Char
6 november 2021

De bestelling kwam goed warm aan, was uitstekend verpakt (geen lekkende bakjes) en het eten smaakte fantastisch! Je proeft dat het vers klaargemaakt is. Zeker weten een aanrader!

Marc
6 november 2021

Prima van smaak en op tijd klaar om af te halen

Marcel
6 november 2021
Wagenaar
5 november 2021

Wederom heerlijk gegeten, niets op aan te merken.

Jo
4 november 2021

Heerlijk gegeten!

Clemens Nichting
25 oktober 2021

Heerlijk authentiek Thais eten. We halen het bijna elke week een keer.

Martine
25 oktober 2021

Deze keer iets minder enthausiast met de bestelling. De biefstuk in curry was echt heel weinig, je moest echt zoeken naar de biefstuk. Helaas, volgende keer een ander gerecht proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley Willemstijn
24 oktober 2021

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanesca
24 oktober 2021

Het eten is heerlijk Het duurt wel extreem lang voordat het eten bezorgt wordt. 18u besteld, verwachte bezorgtijd 20.30u. Uiteindelijk 20.45u bezorgd. Dit was op een doordeweekse avond.

Red
19 oktober 2021

prima heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
18 oktober 2021

Bezorging was laat, eten niet goed warm meer. Wel erg lekker.

Sabine
17 oktober 2021

Heel lekker.

Alinde de Smit
16 oktober 2021

Bezorging duurde veel te lang, om 17:15 besteld voor 19:00 bezorgen, 20:00 geleverd….

Carlo
11 oktober 2021

Tot nu toe altijd heerlijk! Ook aanrader om daar te gaan eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Haring
11 oktober 2021

Eten super goed van smaak, ook voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
6 oktober 2021

Heerlijke goede echt Thaise maaltijden met goede rijst erbij. Viskoekjes zijn een aanrader... en zijn altijd te weinig

Dennis
6 oktober 2021
Henk van Gent
6 oktober 2021

Er zat een lange zwarte haar in mijn eten. Niet erg hygiënisch. Jammer.

Van Ossenbruggen
5 oktober 2021

Super lekker! Goed warm, alle gerechten waren heerlijk! 1 tip: zet bij de pittige gerechten 1, 2 of 3 pepertjes, net als op de menukaart in het restaurant.

Roy
3 oktober 2021
Wilfred
3 oktober 2021

Het eten was perfect. Alleen de bezorger is een klungel eerste klas. Staat vlak voor de deur te zoeken terwijl het naambordje op nog geen 2 meter van hem afhangt en dan lat hij ook nog de zak met eten vallen, allemaal curry in de zak.

Betsy
2 oktober 2021

Altijd weer heerlijk, en op tijd bezorgd Complimenten dat het ook warm is bij bezorging

Familie
30 september 2021

Het eten was waterig en weinig bijzonder. De smaak was okee. Wellicht gewoon de verkeerde gerechten besteld .

Erin
28 september 2021

En weer - terecht - 5 sterren :)!

Madelon
26 september 2021

Nu we niet op vakantie kunnen naar Thailand, kan je met dit heerlijke eten toch een beetje het thailand-gevoel ervaren. Smaakt voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric Vreman
25 september 2021

3 uur van tevoren besteld met gewenste bezorgtijd. Bevestigingsmail met de door ons gevraagde bezorgtijd keurig ontvangen. Toch het eten ruim half uur te laat bezorgt. Meerdere malen gebeld om te vragen hoe laat het dan wel bezorgt zou worden. Helaas werd er er 7x niet opgenomen.... Eten was trouwens wel heerlijk.

Erin
25 september 2021

Was weer heerlijk!

Ronald
24 september 2021

Heerlijk gegeten. Kijk alweer uit naar de volgende bestelling.

Le
21 september 2021

Altijd goed!

Rosy
20 september 2021

Heerlijk gegeten!

Anita
17 september 2021

Was weer heerlijk 🤤

Piet
15 september 2021

Mijn eerste bestelling bij Buriram. Na een melding te hebben gekregen dat ons eten om 19:35 aankomt, dacht ik om 20:00. Ik zal ze een bellen of ze ons vergeten zijn? Kreeg te horen dat het max nog 10 minuten zou duren, om 20:25 werd het eten uiteindelijk bezorgd. 50 minuten later als was aangegeven. Het eten was ok.

Patrick Hessing
15 september 2021

Eten was zeer goed , vriendelijke bezorgster

Sylke
12 september 2021

Altijd lekker! Ik kies altijd de vega gerechten. En bestel meestal voor 2 dagen aangezien ik nu in Hoorn ben (bovenkarspel bezorgen ze niet :p).

Onbekend
11 september 2021
Hans Eilers
10 september 2021

Het was perfect en top eten!

A.O.
3 september 2021

Nog nooit teleurgesteld geweest!! Was opnieuw heerlijk!

Roy
28 augustus 2021
Ers
27 augustus 2021

Het was weer heerlijk en stond op de afgesproken tijd klaar om op te halen. Tot de volgende keer.

Alice
24 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd en snel makkelijk te bestellen via de site.

Jeannette
21 augustus 2021

Heerlijk!! Alles vers en van goede smaak en kwaliteit!

Sali
17 augustus 2021

Altijd heerlijk!

sylvia leyting
16 augustus 2021

eten was zeer smakelijk; gerechten goed warm binnengekomen; LOF!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
15 augustus 2021

Heerlijk gegeten en direct bij het restaurant besteld, niet via thuis bezorgd. Het eten was ontzettend warm en heerlijk genoten van de Thaise smaken. Zeker in nog een keer te bestellen of bij jullie te weten. Tot gauw👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Halsema
14 augustus 2021

Was erg lekker. Dank.

Mariska
12 augustus 2021

Bedankt voor de heerlijke maaltijd

Heleen
12 augustus 2021

Lekker! Ik bestel altijd en overal Som Tam papaya salad en fishcakes en die van Buriram zijn heerlijk. Niet te spicy maar wel pittig, luchtig en niet te vettig. Salade zou iets minder zoet mogen zijn voor mij met meer groene ingrediënten.

Leny Emous
7 augustus 2021

Het was heerlijk en snel bezorgd

I Spoor
7 augustus 2021

Lauw eten hoewel het in bakjes en met veel plastic omhuld was. Combinatie van voorgerechten waarvan het taaie “viskoekje” en klein stukje kip ver onder de maat was. Bij beide hoofdgerechten veel vocht, biefstuk taai en bij garnalen weinig smaak. Niet voor herhaling vatbaar.

Mar
1 augustus 2021

Eten was aardig, wel 2 uur op het eten moeten wachten. Vandaar 1 ster voor de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
1 augustus 2021

Heerlijk, voor herhaling vatbaar

E.D.
1 augustus 2021

Heerlijke Pad Thai Kai met heel malse kip! Ook de zelfgemaakte saté is heerlijk. Echt een aanrader:)

Erwin
31 juli 2021

Top.

Swart
30 juli 2021

Goed warm en het smaakte weer prima

Michiel
30 juli 2021

Het was weer heerlijk!👌🏻

Anoo
13 juli 2021

Lekker eten goed bezorgd toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie Kroon
12 juli 2021

Eten was lekker Ik had aangegeven zsm bezorgt te willen krijgen en de bezorgtijd die ik via jullie kreeg was 19:40 maar uiteindelijk werd het bezorgd om 20:05 dat vind ik wel een enorm verschil en de bezorger deed er nogal laconiek over. Ik had al meerdere keren gebeld maar kreeg geen gehoor.. en nu was het ja sorry en volgende keer beter. Teleurstellend, zat ook met de kleine die om 8uur/kwart over 8 altijd naar boven gaat dus dat werd nu veelste laat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kees
11 juli 2021

goed eten zeer tevreden en niet duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
11 juli 2021

Heerlijk gegeten, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betsy en familie
11 juli 2021

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shifai Ahmadali
11 juli 2021

Eten is prima maar altijd rommelig met afhandeling en standaard is de afhaal bestelling te laat klaar, jammer!

Jamie
9 juli 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd.

Rudy en Kim
8 juli 2021

Altijd lekker !

Wilfred
3 juli 2021

We hebben voorgerecht en 4 verschillende hoofdgrechten besteld. Perfect op tijd geleverd en alles was heerlijk, perfecte Thaise keuken.

Pieter Kroon
2 juli 2021
Paul
2 juli 2021

Niet de goedkoopste van de restaurants die bezorgen maar wel lekker eten en een zeer beleefde en vriendelijke bezorger.

Chris
30 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Lekkerkerker
27 juni 2021

Zeer lekker gegeten, echt een aanrader De bezorging was ook goed en de bezorger was heel professioneel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Sim
27 juni 2021

Mijn vriendinnen en ik hebben gesmuld van het eten. Mooi op tijd geleverd en goed verpakt. Portie ruim dus de restantjes in bakjes gingen met ieders mee naar huis voor de volgende dag. Twee keer genieten dus.

JD
26 juni 2021

De bestelling werd bijna 45 min te laat bezorgd. Ik heb twee keer gebeld en kreeg voicemail dus geen mogelijkheid om te vragen waar onze bestelling bleef. Dit ben ik normaal niet gewend bij jullie. En ik had dan ook wel bericht vanuit jullie verwacht.

Bianca
24 juni 2021
Tom
6 juni 2021

Top keurig op tijd super 😀 en lekker.

Suzanne van der Beek
3 juni 2021

Mijn collegaś en ik hebben weer heerlijk gegeten! Een dikke 10!! Kan niet wachten tot we weer bij jullie uit eten mogen!

Gerald
1 juni 2021

Lekker warm en vers

Khue Khue
30 mei 2021

Heerlijk genoten zoals altijd. Wat me wel opviel is dat de eend niet zo mals was. Voor de rest superlekker 🤤👍

Van wieren
29 mei 2021

Heerlijk gegeten, slechte bezorging. Om 15.30 uur besteld met 18.00 uur als bezorgtijd. Direct een mail dat het 18.30 zou worden. Uiteindelijk om 19.05 bezorgd. Telefonisch was er niemand bereikbaar. Bezorger zelf was wel erg netjes!

Sanne lokker
27 mei 2021

De prijs en hoeveelheid van het vleesgerecht is niet in verhouding

Dennis
27 mei 2021
Schutter
23 mei 2021

Sorry, maar kwaliteit vonden wij matig. De eendenborst zag er niet uit als eendenborst en smaakte er ook niet naar. Ipv het bestelde visgerecht, 363, is vlgs mij een varkensgerecht geleverd. Het was in ieder geval geen vis!!!!!! We zullen niet snel nog eens bestellen. Jammer!!

J. Loos
21 mei 2021

Zoals altijd weer voortreffelijk. Mis alleen wel de kool bij de saté kai de laatste paar keer

Angela
20 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Lynda Scholten
17 mei 2021

heerlijk eten lekker gekruid

Anita
16 mei 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
16 mei 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd! Bedankt voor de goede service wederom!

S. Overheid
16 mei 2021
Deen
16 mei 2021

Bezorging was te 20min te laat. Eten was minder goed dan normaal. Andere kok misschien? Loempias hebben we weggegooid want die waren helemaal zacht.

Remco
15 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Walda
14 mei 2021

Alles weer toppie zoals altijd mooi op tijd en echt goed warm. Heerlijke gerechten. Bedankt weer

Jenny
12 mei 2021
Eva
11 mei 2021

Top!

Fam. Bulkmans
11 mei 2021

Het eten was weer als van ouds: geweldig. Of we weer even in Thailand waren. Het beste Thaise restaurant in Hoorn en wijde omgeving. Een 10 .

Sim
9 mei 2021

Het ene gerecht is lekkerder dan de andere. De groentegerechten ben ik niet kapot van. Wel van de beef en de garnalen. We hebben het eten zelf opgehaald want ze hadden het zoooo druk met koken😋

Tonny Jernberg
9 mei 2021

We hebben altijd heerlijk eten gehad, en elke keer voor herhaling vatbaar. En prima bezorging.

Ria van Buitenen
7 mei 2021

De gerechten waren heerlijk. Als verbeterpunt zou ik willen meegeven om de gerechten nog wat rijker te vullen (met groente).

Linda
7 mei 2021

'S middags besteld en betaald, afhalen in de avond. 45 minuten moeten wachten, even wachten snap ik maar dit is veel te lang. Eten was wel ontzettend lekker!

Anoniem
6 mei 2021

Heerlijk eten!

Bianca
5 mei 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Rudy
5 mei 2021

Beste Thai restaurant in town.. keer op keer zijn de gerechten weer heerlijk. Bedankt weer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
4 mei 2021

👍 perfect!

wendy ates
3 mei 2021

Altijd weer heerlijk eten. Geweldige smaken en altijd genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanne
3 mei 2021

Ruim een half uur later dan afgesproken. Geen bericht hierover ontvangen. Smaak weer goed zoals altijd. Was niet zo heel warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
2 mei 2021

Het eten is super lekker. Zeker geen klachten hierover Bezorging was erg aardig en netjes👍

Anita
1 mei 2021

Was weer heerlijk.

Betsy
1 mei 2021

Vers en warm afgegeven door aardige bezorger Genoten van al het lekkers Wederom voor herhaling vatbaar

Sens
1 mei 2021

Het was weer super lekker en meer dan voldoende.

Jan
26 april 2021

Erg lekker, goede kwaliteit en prima op tijd geleverd!

Harry
26 april 2021

Top hoor,

Jeroen
26 april 2021

Bestelling: Yam woensen, kipsaté, paneng nua, gele kip curry. Met 2 (bijgeleverde) volle bakken rijst er bij waarvan er maar 1 op ging. Het leven is altijd een stukje mooier op het moment dat je het geweldige eten van Buriram in Hoorn eet!

Patricia
22 april 2021

Altijd erg goed eten! Op tijd bezorgd. We hebje hier al meerdere keren besteld en zullen dat in de toekomst blijven doen

Albert Wijchman
21 april 2021
Ingrid Klaase
20 april 2021

Heerlijk eten en prima op tijd geleverd

Walda
19 april 2021
Raoul
19 april 2021

Het eten is absoluut fantastisch! De bezorging was drie kwartier te laat en dan ook nog incompleet. Uiteindelijk kon ik pas ruim anderhalf uur later dan gepland eten wat ik besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Vijn
19 april 2021

Het eten was weer geweldig en de bezorging keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

joyce
19 april 2021

ook opgehaald en de volgende dag pas kunnen eten door omstandigheden....nog steeds fantastische smaken. TOP

Henk Tameling
19 april 2021

Eten voortrettelijk, bezorgen een ramp. Eten kwam uur te laat. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
18 april 2021

Het eten is ontzettend lekker. We wanen ons in Thailand. We zijn dus helemaal tevreden. Als we een verbeterpunt moeten noemen: iets minder plastic(folie) bij de bestelling:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vorstenbosch Louis
18 april 2021
J.O’Halloran
18 april 2021
Hans
12 april 2021

Net als eerder prima verzorgd en tijdig geleverd. Heel lekker en voorherhaling vatbaar. Hopelijk binnen niet al te lange tijd in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudy
11 april 2021

Het restaurant heeft de beste authentieke Thaise gerechten van onze regio ! Nua nam tok en som tam thai waren weer zó lekker, en dat komt omdat de gerechten altijd met liefde en verse producten worden bereid ! Bedankt weer team Buriram ! Groetjes Rudy en familie

Hans
10 april 2021
Schouten
10 april 2021

Heerlijk gegeten ! Echt kwaliteit voor een lage prijs.

Nicolette
7 april 2021

Heerlijk gegeten!! Goed verpakt, goed warm en meer dan genoeg. Goede smaken en goed gevuld met vlees en vis. Dus conclusie....Heel goed!!

YR
4 april 2021

Lekker!

Maarten
3 april 2021

Prima, vooral!

Monique
2 april 2021

Eten was weer heerlijk en bezorging op tijd en vriendelijk

Mertine
2 april 2021

Het was erg lekker. Vooral de kokossoep. Iets te weinig rijst, verder prima. Fijn dat het op de boot gebracht werd.

laura
1 april 2021

erg lekker gegeten, het eten was heerlijk en goed heet. wel idee om te kijken naar meer milieu vriendelijkere verpakking

Kees
1 april 2021
Xxx
31 maart 2021
Laan
29 maart 2021

Het eten is echt heerlijk, niets op aan te merken. Wel jammer dat bezorging altijd later is dan afgesproken. Laatste keer maar voor de optie afhalen gekozen, maar ook dan nog 20 minuten wachten voor bestelling gereed is. Misschien kunnen jullie naar de manier van inpakken kijken. De plasticfolie die onder de deksel wordt gedaan, smelt altijd helemaal vast. Het is dus een aardige klus de maaltijdbakken thuis open te krijgen.

Anne
29 maart 2021
Brenda
29 maart 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
28 maart 2021

Moesten bijna 1,5 uur wachten op bestelling. Dat is best wel lang. Eten zelf was heerlijk!

Betsy
27 maart 2021

Heerlijk gegeten, gaan we vaker bestellen!!!

Bert Nienhuis
27 maart 2021

Heerlijk eten tegen een schappelijke prijs, snelle en vriendelijke bediening. Een echte topper.