Beoordelingen van Thai Restaurant Buriram Hoorn

Recente recensies

5.0
I. Boer
2 december 2023

Bezorging 35 minuten later dan beloofd. Beloofde extra kroepoek zat er niet bij. Wel erg lekker

Stacy
1 december 2023

Heerlijk gegeten

Taylor
1 december 2023

The best Thai restaurant I’ve ever tried! Super tasty, great staff and brilliant service.

Reus
29 november 2023

Jammer dat bezorging en thuis pinnen niet mogelijk zijn op dinsdag. Verder: heerlijke maaltijd!

Meinie van der Kaaij -Veerman
27 november 2023

Het eten was heerlijk!

F smal
25 november 2023

Heerlijk 🥰

Patrick Bimmerman
17 november 2023

Eten was fantastisch. Helaas was de bezorger wel een uur later dan aangegeven

Hanne Dijkhuis
13 november 2023

Eten kwam ongeveer 15/20 minuten te laat maar werden hier over bericht, dus geen probleem. Nr 355 was echt lekker maar wel heel weinig vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
12 november 2023

Heerlijk gegeten, en ruim voldoende, echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.M. Stapel-Baas
12 november 2023

eten was zoals gewoonlijk heerlijk, alleen jammer dat we er ruim een half uur extra op moesten wachten. gebeld en uiteindelijk bezorgt. Als je 2 uur voor de bezorgtijd besteld mag je toch verwachten dat het op tijd bezorgd wordt.

Sergii
10 november 2023
C Vleesch du Bois
5 november 2023

Ruim 3kwartier te laat en het was koud jammer

Birgitte
3 november 2023

Heerlijke maaltijd en snel bezorgd.

Liset
30 oktober 2023

Heerlijk gegeten, en de bezorgster was ook heel erg vriendelijk en beleeft. Echt een aanrader om hier te bestellen of te gaan eten. Vooral de bazin is erg lief❤️ Mvg Liset

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
29 oktober 2023

Was weer super!

Michiel
25 oktober 2023

Heerlijk gegeten, had alleen extra cashewnoten besteld maar heb geen cashewnoot gevonden.

Bi
21 oktober 2023

Ietsjes te laat, maar altijd even lekker en zo goed verpakt, dat het heerlijk warm op tafel staat, toppie!!!

Jessica
18 oktober 2023

Eten was echt superlekker en veel! Helaas was de bezorger 15 min te laat.

Anita
12 oktober 2023

Was weer heerlijk.

carla nijveld
9 oktober 2023

Eet ALTIJD perfect bij jullie. Gister one line besteld precies op tijd opgehaald en stond klaar. Bij thuiskomt de vis was besteld klopt. Maar ik vermoed dat er bij de kip iets is misgegaan,ik zelf had kip met peper en knoflook besteld.Maar er zat veel kip in maar proefde geen knoflook en witte peper maar veel oestersaus. Gr Carla Nijveld

John
8 oktober 2023

Heerlijk gegeten, altijd super en vriendelijke bediening.

Pieter
8 oktober 2023
Yvon
5 oktober 2023

Altijd heerlijk eten!

S.Loomans
5 oktober 2023

Is gewoonweg super lekker, bezorgen is ook zeer snel, ik ben van Buriram een zeer tevreden klant 😋😊

Bianca
4 oktober 2023
Jacqueline Dorrestijn
4 oktober 2023

We verwachtten bestelling rond 18.30 u maar het werd 19.20 u, we hadden visite, was niet leuk. Het eten maakte veel goed gelukkig.

Michel
21 september 2023

Eten is lekker en betaalbaar. En prima afhaal service.

Haaijman
20 september 2023

Het eten was heerlijk! De smaken.. geweldig Had aangegeven dat ik gluten heb, heb nergens last van. Gaan de volgende keer hier zeker weer bestellen.

Bas Wilgenkamp
18 september 2023

Het was allemaal weer heerlijk. Spicy gerechte precies goed. De curries oef. We love it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Swart
5 september 2023

Al vaker bij Buriram besteld en in het restaurant gegeten. Altijd weer even heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylwia
26 augustus 2023

Verschillende gerechten leken op elkaar en proevenden zelfde. Ik was teleurgesteld van de smaak van gerechten.

Denise
25 augustus 2023

Heerlijk gegeten en op het aangegeven tijdstip bezorgd! Mijn favoriete curry was weer even heerlijk als altijd!

Stella
19 augustus 2023

Was zeer goed en erg smaakvol zoals bekend alleen weet ik, niet of de extra groenten in het gerecht was verwerkt want zat niets extra erbij.

Jan
19 augustus 2023

Super lekker !!!!!!

Remco
12 augustus 2023

Zoals altijd is het goed eten bij Buriram!

Lonneke
7 augustus 2023

Als we bestellen, nemen we eigenlijk altijd de Tom Kha Kai. Deze was helaas bij de huidige bestelling ongelooflijk zout, veel zouter dan normaal. Ik heb bij de overige gerechten betaald voor extra groente, dit was alleen duidelijk merkbaar bij de phad tai tjee. Dit maakt dat ik geen 5 sterren geef.

Reactie van Thai Restaurant Buriram

Beste Lonneke, Hartelijk dank voor uw feedback! Uiteraard is het onze bedoeling dat uw bestelling compleet en met de kwaliteit die u van ons gewend bent bij u aan komt. Excuses dat dit niet het geval was. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om een passende oplossing te vinden. Met vriendelijke groet, Sunee Dowreeram

Esther Kist
6 augustus 2023

Goedenavond. Wij bestellen vaker bij jullie en zijn groot fan. Vandaag hadden we denk ik pech. De bakjes waren stuk en ingedeukt(alsof het gevallen was) hierdoor zaten er stukjes plastic door t eten, omdat het bakje gebarsten en daardoor gesplinterd was. De rode curry is onze favoriet maar die leek een beetje flauwer dan anders. Wij blijven fan, maar ik dacht ik vertel het wel, dan kan je er eventueel iets mee doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Restaurant Buriram

Beste mevrouw Kist, bedankt voor uw feedback. Dat uw bestelling kapot aan komt is uiteraard niet acceptabel. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een passende oplossing te vinden. Met vriendelijke groet, Sunee Dowreeram

Dirk van Veen
6 augustus 2023

Eten was heerlijk! Het was druk om 19:30 toen ik kwam afhalen. Ik heb een aantal min aan de balie gestaan tegenover een serveerster die ergens mee bezig was. Liep daarna de keuken in en terug. Andere serveerster liep ook heen en weer en was aan het bedienen. Geen van beide keek me aan of zei gedag. Hier was ruim de gelegenheid voor geweest. Erg onvriendelijk. “Dag meneer, we zijn even druk en komen zo bij u” kost 5 seconden en maakt een verschil

Reactie van Thai Restaurant Buriram

Beste heer Van Veen, Hartelijk dank voor uw feedback. U heeft volkomen gelijk dat dit niet de manier is om met gasten om te gaan. We kennen het onhebbelijke gevoel genegeerd te worden en vinden dit ook niet acceptabel. Ook al is het druk, dit is niet de manier waarop wij normaliter met mensen omgaan. Gisteravond werkten ivm vakanties onze 2 jongste en minst ervaren medewerksters, maar ook zij mogen niet op deze wijze handelen. Wij zullen hen hierop aanspreken en zullen er alles aan doen om dit soort situaties voor de toekomst te voorkomen. Onze welgemeende excuses voor deze onprettige ervaring.. We hopen dat u desondanks genoten heeft van uw gerechten. Met vriendelijke groeten, Sunee Dowreeram

Baij
4 augustus 2023

Heerlijk!!

Steven
2 augustus 2023

Eten is altijd heerlijk. Bezorging was een kwartier vroeger dan aangegeven

Susanne
1 augustus 2023

Altijd heerlijk eten! Deze keer was de smaak weer verbluffend, alleen niet meer helemaal heet bezorgd. Het te jonge meisje aan de telefoon was erg brutaal en onbeleefd. De eigenaar pakte het uiteindelijk goed op. We komen zeker terug hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Giel
26 juli 2023

Rode Curry Kip!

Ar
26 juli 2023

Snel en superlekker

Thea Nahuijsen
23 juli 2023

De gerechten smaakten heerlijk. We vonden de saus wat aan de dunne kant. Lastig om zonder knoeien uit de verpakking te krijgen.

Gert Jan
20 juli 2023

De curry's waren weer heerlijk !

D. Brands
30 juni 2023

De gebakken tahoe in zoetzure saus was niet zo lekker als ik van jullie gewend ben. Loempia's waren lekker.

Demi
28 juni 2023
Robert
27 juni 2023

Echte Thaise keuken, prima

Wendy
20 juni 2023
Miranda
18 juni 2023

Was weer super

Miranda
4 juni 2023

Top en nog eens top

Martijn
29 mei 2023

Echt weer erg lekker gegeten. Temperatuur van het eten was goed, de bezorging was binnen het uur! Zat alleen wel veel vocht in de bakjes dat was gaan lekken waardoor het wel een zooitje was. Hoeveelheid rijst was het enige min puntje, verder hebben we echt heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne Dijkema
28 mei 2023

Het eten smaakte weer voortreffelijk! Heb alleen 2 uur moeten wachten op het eten. Wat ook nog eens 20 minuten later kwam dan aangegeven. Toen ik probeerde te bellen waar het eten bleef kreeg ik meerdere malen het antwoordapparaat te horen waardoor ik bang was dat het restaurant gesloten was. Gelukkig is het alsnog gekomen en smaakte goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
24 mei 2023
J.
23 mei 2023

Altijd lekker eten, maar qua hoeveelheid wordt steeds minder. Het eten op dinsdag om 17:15 besteld, maar kon zsm niet aanvinken. Eerste mogelijkheid was om 18:15. Uiteindelijk pas om 19:25 het eten gekregen. Ze kunnen het niet aan!!!

Reactie van Thai Restaurant Buriram

Beste J, Bedankt voor uw feedback. We nemen morgen even telefonisch contact met u op! Team Buriram

Ruud Grolle
21 mei 2023

Wat minder plastic verpakking om de bakjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francis
20 mei 2023

Heerlijk

R.R.van Aalderen
15 mei 2023

Goede kwaliteit prijs verhouding. Klantvriendelijke behandeling.

Ricardo
12 mei 2023

De gebakken noedels met kip en groente was voortreffelijk

Ada de Visser
11 mei 2023

Goed op tijd bezorgd.

Jos Brouwer
7 mei 2023

Was weer lekker

Frans Schuurman
4 mei 2023

Wederom heerlijk gegeten. Alles was compleet en we hebben erg genoten.

Peter wayman
1 mei 2023

Our meals were very good 👍 top quality Only the delivery was a little later than the given time

William
30 april 2023

Op alle fronten aan te raden: kwaliteit, service, prijs.

Heidi
30 april 2023

Wij hebben 2x extra groenten en 2x extra cashewnoten besteld, maar deze zaten er helemaal niet bij! Er zaten zelfs helemaal geen cashewnoten in. Ik kon niet mailen naar een mail adres met foto's om dit aan te aan geven......

Reactie van Thai Restaurant Buriram

Beste Heidi, Wat vervelend om te horen. Uiteraard willen we dit graag met je oplossen. Zou je misschien telefonisch contact met ons op willen nemen zodat we samen een oplossing kunnen vinden? Excuses voor het ongemak! Team Buriram 0229 27 00 90

Niels
30 april 2023

Wij komen hier al jaren ( mogelijk zelfs al vanaf de start ) en dat zegt genoeg. Altijd perfect, lekker en goed !

Andre
29 april 2023

Qua eten zoals altijd, the best. Bezorgen was netjes op tijd en eten was heerlijk op temperatuur.

Cremers
22 april 2023

Schrok wel van de grote prijsverhoging

Sjoerd
19 april 2023

Heerlijk eten, prijzen zijn wel fors verhoogd

Marije
14 april 2023

Bezorging kwam helaas 20min later dan verwacht, maar het eten was weer heerlijk!

A.K. Wijchman
9 april 2023

Alles naar wens, heerlijk gegeten !

Betsy
1 april 2023

Zoals altijd, heerlijk eten en warm bezorgd!! Was weer genieten

A.K. Wijchman
1 april 2023

Eten lekker maar koud, voornamelijk Sateh en König Hom Paar. Bezorging ruim 20 minuten later dan afgesproken, bezorger vriendelijk.

Marjoke Ursen
26 maart 2023

Heel lekker eten altijd maar deze keer zat er een lange zwarte haar in mijn pad thai waardoor ik alles moest weggooien. Ik bestel voortaan ergens anders. Jammer!

Anita
25 maart 2023

Bij bestelling opgegeven dat ik het om 18:00 bezorg wil hebben. Krijg later een mail dat de verwachte bezorging om 18:15 is. Om half 7 nog niemand gezien, eindelijk om 18:44 wordt het bezorgd.

Laura
24 maart 2023
A.K. Wijchman
22 maart 2023
Mieke
20 maart 2023

Zoals altijd weer heerlijk.

Rene Beerepoot
19 maart 2023

Heerlijk echt Thais zoals in Thailand. een aanrader

Martin
12 maart 2023

Erg lekker eten! Alleen was het bijgerecht wel erg aangebrand. Die hebben we helaas moeten weggooien want dat is niet lekker. Overige gerecht waren heel erg lekker :)

Monique
5 maart 2023

Altijd een feestje om bij Buriram te eten. Dit keer wederom echt heeeeeeerlijk. Echt een aanrader

Menara
4 maart 2023
Jojanneke
1 maart 2023

Maaltijd met heel veel smaak, vers bereid. Snel bezorgd. Al een paar keer bij jullie besteld, verschillende smaken,verschillende maaltijden, alles heerlijk.

Laura
28 februari 2023

Heel snel bezorgd en het eten was heerlijk

T
26 februari 2023

Heerlijk eten en helemaal op tijd bezorgd. Complimenten voor de kok en de bezorger!

Ruud Grolle
25 februari 2023

Kwaliteit/prijsverhouding Top Het eten was voortreffelijk 👍 Eten prima verpakt en warm op juiste tijd bezorgd. Een aanrader dus🤗

Bianca
21 februari 2023
Mo
19 februari 2023

Zoals altijd weer heerlijk!

Sjaak
16 februari 2023

Overheerlijk gegeten, iedereen die jarig is in ons gezin wil eten van of bij Buriram. Dank jullie wel voor deze heerlijke verse maaltijd.

Dirk
15 februari 2023

Wederom te laat bezorgd, 45 minuten vorige keer een uur te laat,, ik ben er klaar mee

M B
13 februari 2023

Wederom heerlijk gegeten. Smaak en versheid zijn onveranderd goed! Jammer alleen dat de tahoe een beetje taai was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F smal
5 februari 2023

Weer heerlijk

Mike
2 februari 2023

Gerecht met cashew en extra cashew noten besteld, helaas geen cashew en ook extra cashew noten te bekennen

Laura
1 februari 2023
Marja
28 januari 2023

De bezorging was bijna 2 uur te laat, probeerde contact op te nemen maar er wordt niet opgenomen. De porties waren veel minder als we gewend waren. De smaak was goed.

Dupuy
28 januari 2023

3 kwartier te laat bezorgd zonder enig bericht. Ook telefonisch niet bereikbaar. Wij wonen slechts op 200 meter afstand en eten was niet echt warm en loempia waren al slap. Ook presentatie in slappe bakjes geen succes. Kortom niet echt geslaagd terwijl wij weten (door onze ervaring bij onze buren) dat jullie veel beter kunnen.

Eddy
27 januari 2023

Bezorging was 1 uur later dan initieel afgesproken. Er was wel gebeld door Buriram dat het maximaal 30 minuten later zou worden maar dan is 60 minuten wel erg veel vertraging. Uiteindelijk wel heerlijk gegeten!

Paulien
23 januari 2023

De padthai was zalig! en de smaak van de Massaman was ook voortreffelijk alleen vond ik het rundvlees te veel vet bevatten, dat was niet zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Oostrom
20 januari 2023

Heerlijk eten van een hoge kwaliteit. Precies zoals ik ooit in Thailand at. Ik heb het eten afgehaald, alles was keurig verpakt en ruim voldoende.

Katja Cijntje
20 januari 2023

Het eten was zoals altijd uitermate heerlijk en het werd heet en op tijd bezorgd. viskoekjes... those heavenly viskoekjes

Dirk
18 januari 2023

Dramatische bezorging, ruim een uur te laat, eten was oké

Ers
18 januari 2023

Het is altijd heerlijk, als je het goede krijgt . Kip cashewnoten zonder sambal besteld maar kip Zonder cashewnoten met sambal gekregen. Ik kwam het afhalen omdat ik dacht dat het dan op tijd is, maar even goed nog een half uur daar moeten wachten. ( daar was ik alvoor gewaarschuwd)

Leonie
15 januari 2023
Berry Goedemans
14 januari 2023

De Tom Kha Kai was prima maar de Moo Phad Kratiem Prik Thai was erg slecht. Het gerecht had geen authentieke smaak en het vlees was droog en smakeloos. Het lijkt er op dat jullie verschillende koks hebben die niet op hetzelfde niveau koken.

Dirk
10 januari 2023

Traditioneel altijd te laat bezorg, maar het eten was prima

Karel
9 januari 2023

Heerlijk eten. 1 hap en ik waan me weer terug op ko-tao

Marleen
5 januari 2023

Het was weer heerlijk!!!

EJ
2 januari 2023

Makkelijk online bestellen en afrekenen. Je kan extra opties kiezen, zoals extra groente. Je kan afhalen maar ook laten bezorgen. Eten is altijd top!

Saskia Broersen
2 januari 2023

Hoewel het eten altijd prima is, is de bezorging een ramp. Drie keer besteld en drie keer fout gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
1 januari 2022

Na 2 uur gewacht te hebben op het eten wat besteld is via hun eigen website, 10 keer gebeld te hebben maar geen gehoor toch zelf maar heen gereden om erachter te komen dat ze dicht waren. Weg geld en geen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Armel Klitsie-Jong
27 december 2022

Heerlijk maar bijna alles was wel meer pittig dan wij gewend zijn van deze zelfde gerechten bij jullie. Dit vonden wij minder prettig helaas.

Ingrid
22 december 2022
Aaron
22 december 2022
Lg
17 december 2022

Was OK, kipsate heel vettig en bezorging 40 min later dan aangegeven

Bas
16 december 2022

Heerlijk gegeten!

Esther
13 december 2022

Bijna 2 uur moeten wachten, paar keer geprobeerd te bellen maar telefoon wordt niet opgenomen grrr Was zo boos dat ik ten onrechte de koerier geen fooi heb gegeven

Dirk
7 december 2022

Heerlijk perfect eten, zoals gewoonlijk

Nel Entius
3 december 2022

De kip met cashewnoten wat te heet/pittig. We hebben dit al paar keer ge had, maar toen was het milder gelukkig. Je moest blussen!

Mieke Maarleveld
3 december 2022

WK-voetbal=topdrukte maar ondanks dat : suuuper kwaliteit & perfecte timing … DANK voor prima service💪

Carina
3 december 2022

Heerlijk eten, maar de bezorgtijden is wel lang.

Alex
3 december 2022

As usual amazing food. I could eat it forever!

Hoogland
30 november 2022
Ed
23 november 2022

heerlijk eten, porties zijn voor ietsjes meer dan 1 persoon... Zeker een aanrader qua smaak

Anoniem
22 november 2022

Altijd heeeerlijk eten maar het duurt altijd zoooo lang voordat het er is…

Stephan van der Veen
11 november 2022

Super snel en op tijd geleverd Fantastisch lekker eten en meet dan genoeg!!

Dennis
9 november 2022
Marloes
5 november 2022

Was lekker, alleen zat er pasta in de tom kha Kai.

Janneke
3 november 2022

Zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten. Het was erg smaakvol en goed gekruid. Een aanrader!

Jos Brouwer
30 oktober 2022

Heerlijk gegeten.

Eric
26 oktober 2022
Nop
26 oktober 2022

We hebben weer zo lekker gegeten! Inmiddels proeven we het verschil tussen de ‘snelle’ Thaise keuken en een waar met aandacht en passie is gekookt. Buriram is die laatste. Zeker weten.

Astrid Appelman
25 oktober 2022

het eten zou 17.50 bezorgd worden maar kwam al om 17.10 uur. Verder was het perfect en de bezorger was heel aardig en netjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
23 oktober 2022

Heerlijk, zoals gewoonlijk!

John Groot
14 oktober 2022

Heerlijk gegeten, aanrader

Dirk de Wit
13 oktober 2022

Alles prima zoals altijd

Sandra Koot
10 oktober 2022

Heerlijk gegeten

Desiree
8 oktober 2022

Het was heerlijk!

Werner
7 oktober 2022
betsy van berkel
3 oktober 2022

helaas wade bestelling niet compleet, nu een tegoed beloofd, maar hoe doe ik dat als we online moeten bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
30 september 2022

Ik heb heel lang niet meer besteld omdat het erg lang duurde. Wederom is het weer gebeurd ruim anderhalf uur op moeten wachten

Dirk
29 september 2022

Eten was iets te laat maar kwaliteit was uitstekend

Adriaan Deurloo
28 september 2022

Het bezorgtijdstip was een half uur later dan beloofd en ook nog na een herinneringstelefoontje van mijn kant. Die vertraging had ook effect, denk ik, op de kwaliteit van het geleverde. Toen wij zelf een paar weken geleden in uw restaurant aten , was de kwaliteit veel beter

Judith
26 september 2022

1 verbeterpunt: het eten op de juiste tijd bezorgen en niet 45 minuten eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit Kragt en Simone Idema
26 september 2022

Wij zouden aanvankelijk komen eten in het restaurant, echter door een blessure was dat niet mogelijk. Toen maar een bestelling gedaan en thuis gedineerd. Heerlijk gegeten. Wat is dat Thais eten toch overweldigend lekker. De volgende keer komen we weer in Hoorn.

Jan
24 september 2022

Heerrrrrrrlijk!

Van berkel
21 september 2022

Altijd lekker

Naomi
20 september 2022
S
15 september 2022

2e keer dat we thuis lieten bezorgen. Eerste keer was de bestelling een uur te laat. Vandaag 30 minuten. Erg irritant als je een bepaalde tijd opgeeft. Bel dan even dat het later komt. Verder weer heerlijk gegeten, maar volgende keer halen we weer af.

Hari
11 september 2022

Echt mooi 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

barry schouten
9 september 2022

18:11 besteld …. 21:00 bezorgd, neemt geen telefoon op laat niks van zich weten.

Annemarie
8 september 2022

Altijd heerlijk eten en word snel bezorgd. Personeel is ook altijd vriendelijk

Marco
5 september 2022

Het was al even geleden maar we hebben weer ouderwets lekker gegeten!

Marja Zwaanenburg
4 september 2022

Het was top. Het open maken was ff een werkje.

Janneke
4 september 2022

Heerlijk eten!

Dirk
1 september 2022

Perfect

Jos
31 augustus 2022

Geen

L
30 augustus 2022

Top!

Jos
29 augustus 2022

Uitstekende service, kwalitatief mooie en smaakvolle maaltijden. We hebben genoten.

Monique
28 augustus 2022

Het eten was heerlijk! Ik vond de tijd tussen bestellen en leveren veel te lang. 1.45 uur. De mevrouw welke het eten bracht was heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
28 augustus 2022

Helaas een uur moeten wachten. Uiteindelijk maar het eten zelf op gaan halen, om te horen dat het nog een half uur zou duren. Een belletje om te zeggen dat het later zou worden zou wel zo handig zijn geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
27 augustus 2022
E Zinger
23 augustus 2022

Het eten was heerlijk maar niet compleet en wat laat. Het eten kwam 20 minuten later dan afgesproken en ik kreeg steeds jullie voicemail als ik belde. Ook ingesproken maar niets op gehoord. Ik had naast 3x Kao Phad Gai en 3x Phad Mee Gai ook 6 verschillende gerechten besteld maar er zaten er maar 5 in (wel 6x witte rijst erbij). Dat was erg jammer.

Gaby
22 augustus 2022

Weer super lekker gegeten! Tom ka kai soepje, sate,jam Jamie, kip met nootjes en groente,curry met biefstuk heerlijk!

Sonja
20 augustus 2022

Veel te lekker !

HV
18 augustus 2022
H.K.
15 augustus 2022

Het duurde erg lang en zelfs na het telefoongesprek bleek dat het niet gelijk onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
14 augustus 2022

40 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sacha
13 augustus 2022

Heerlijk eten, snelle en goede service. Top!

Sabine
5 augustus 2022
Sien van Oeveten
4 augustus 2022

Het eten is smaakvol. We mistten alleen de bestelde extra cashewnoten i de Kheng Kiew Waan. Dat was jammer.

Lies
3 augustus 2022

Heerlijk, al had de curry wel iets gevulder mogen zijn met groenten.

Rebecca
2 augustus 2022

Erg lekker eten

Frank koster
1 augustus 2022

Voorgerechtjes super van smaak.Erg gevarieerd. Bijgerecht ook goed van smaak. Had iets meer kip in gemogen. Hoofdgerecht goed van smaak. Tip; Mischien aangeven met pepers hoe pittig het gerecht is. Wij hebben een heerlijke maaltijd gehad. En komen zeker terug. Vr groet Frank

Leonie
31 juli 2022

Het hoofdgerecht was lekker. Morgen kan ik er weer van genieten. Helaas waren de loempia’s wat slap geworden. En de bezorging duurde 25 minuten langer dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RB
28 juli 2022

Heerlijk eten zoals altijd bij Buriram! En gelukkig weer normale degelijke bezorgbakjes. Dat goedkope dunne plastic, dat door Buriram ook wel eens werd gebruikt, ging al kapot als je het uitpakte.

Jeroen
27 juli 2022
Lisette
27 juli 2022

Het is heerlijk eten🤩

Hans
24 juli 2022

Heerlijk gegeten en top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels van Lobberegt
23 juli 2022

Het eten is altijd heerlijk, de bezorging was ietsjes laat.

Rosalie
23 juli 2022

Het eten was heerlijk, maar erg weinig in hoeveelheid. En dan ligt de prijs toch wel erg hoog. Een klein bakje rijst voor twee personen is gewoon niet genoeg voor dat geld. De bezorger kwam wel precies op tijd, heel netjes!

Diana
21 juli 2022

Bezorging duurde erg lang ondanks berichtgeving. Kwaliteit eten is niet hetgeen ik van Buriram gewend ben.

Dirk de Wit
20 juli 2022

Keurig op tijd en lekker eten

Van der Beek
16 juli 2022

Het eten was top! Alleen de bestelling klopte in eerste instantie niet. Ontbrak een deel van de bestelling. Opgelost met excuses. Jammer,had wel iets extra's verwacht omdat wij gasten hadden die langer moesten wachten om aan tafel te kunnen gaan.

Gert
13 juli 2022

Heerlijk gegeten met het gezin. Doch bezorging was iets minder. Bezorger was een zak vergeten. We gaan er vanuit dat het een incident was en geen regel..

Vincent
12 juli 2022

Mijn favoriete thai!! Stelt nooit teleur met lekkere comfort food!

de Boer
10 juli 2022
AnnaMarie Kramer
10 juli 2022

Smaakte weer heerlijk. Mijn moeder van 86 heeft weer gesmuld.

BB
7 juli 2022

Heerlijk eten! Bezorging was erg slecht. Het eten was werkelijk in alle bakjes naar 1 kant geschoven. Waardoor alle saus eroverheen had gelekt. Zelfs de rijst en noodles zaten aan 1 kant. Het geheel zag er erg slordig uit! Ik denk dat deze bezorger erg snel heeft gereden en hard heeft geremd. Anders heb ik geen andere verklaring. Ik heb geprobeerd een mail te sturen naar de website van buriram maar ik kreeg een bericht terug dat het mailadres niet klopt van de website. Vandaar dat ik het nu hier plaats.

Michiel
6 juli 2022

Erg lekker eten! De rode curry is onze favoriet, samen met de viskoekjes.

Petra
28 juni 2022

Zelden zo goed Thais gegeten in Nederland. Uitstekend bereid, portie van goed formaat en goede prijs. Levering duurde 45 minuten, maar was het 'wachten' meer dan waard.

Daphne
28 juni 2022

Heerlijke curry, altijd nog de lekkerste die ik ooit heb gegeten.

Esmee
26 juni 2022

Best thai restaurant i ever knowwwn. Heerlijk gegeten weer zoals altijd. :)

Henk Schouten
22 juni 2022

Het eten was prima, maar werd erg laat bezorgd.

M
20 juni 2022

Weer heerlijk gegeten!

Co
19 juni 2022

Heerlijk eten. Ik zou wel graag de optie willen zien voor noedels of bami in plaats van witte rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
16 juni 2022
B. van Gulpen
11 juni 2022

Fantastisch en ongelooflijk lekker, zoals altijd

Sandra Sneekes
9 juni 2022
Mike
7 juni 2022

Eten was lekker Bezorging was laat

Paul
4 juni 2022

Vers, smaakvol!

Melou
3 juni 2022

Echt en goed eten!!

Lieke
3 juni 2022
Monique
3 juni 2022

Het eten was weer heerlijk, maar om voor uur besteld voor bezorging zes uur en om zeven uur kwam de bezorging pas. Op tijd bezorgen zou een aandachtspunt kunnen zijn (niet de eerste keer namelijk). Verder qua eten was het weer super lekker!

Lia
29 mei 2022

Heerlijk gegeten

B. Frehe
28 mei 2022

Was weer heerlijk!

Vincent
24 mei 2022

Buriram stelt nooit teleur! Heerlijke Thai comfort food ! Kan even duren maar dan heb je ook wat.

Mee Swagerman
22 mei 2022

Heerlijk gegeten, verse groenten, vers vlees, heerlijk gekruid. En keurig op tijd, warm bezorgd.

Khue Khue
21 mei 2022

Het was heel erg goed bevallen. Heerlijk kruidig en vol smaak ! We hebben er volop van genoten !!!

Soy
19 mei 2022

Nice, surely recçomend

Amanda
18 mei 2022

Vorige keer ging er iets mis met de bestelling , maar super netjes opgelost !! Wederom weer heerlijk gegeten en super optijd bezorgd! Bedankt !

Jody
15 mei 2022

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pam Bergkamp
14 mei 2022

Ons eten kwam een uur te laat. Je hebt ons telefoonnummer én ons mailadres, laat het gewoon even weten dat het eten later bezorgd wordt.

dickvlam@hotmail.com
9 mei 2022
Amanda
8 mei 2022

Wij bestelden hier met enige regelmaat tot vandaag !! Om 17:00 besteld zodat het 18:00 bezorgt kon worden ivm kleine kindjes . Om half 7 nog steeds geen eten , meerdere keren gebeld ,maar er wordt niet opgenomen . Om half 8 nog steeds geen eten , dus we hebben allemaal maar een boterham zitten eten . Nu inmiddels 22:30 nog steeds geen bezorger, berichtje of belletje gehad van het restaurant , ik vind het schandalig !! Zie de kosten ook graag retour op mijn rekeningnummer en wij zullen hier niet meer bestellen !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judy
5 mei 2022

Heerlijke voorgerechten lekker verse sausjes! Peking eend en groene curry gaan we zeker weer bestellen!

Jasper
28 april 2022
Mariska
24 april 2022

Super lekker, vers, goed op temperatuur, op beloofde tijd bezorgd. Heel goed allemaal.

Tompops
16 april 2022

Eten is werelds, echt superlekker! Bezorging is meestal wat later dus bestel 30 minuten eerder dan je aan tafel wil ;0)

Theo de Waal
14 april 2022

Zoals altijd voortreffelijk.

Deborah Chayes
13 april 2022
Els
11 april 2022

Wat hebben ze toch lekker eten. De bestelling was voor 8 personen en was snel besteld. De bezorging was er na 45 minuten maar dit werd aangegeven bij het bestellen. Nette en vriendelijke bezorging. Het eten was mooi op temperatuur. En super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes rijkers
8 april 2022

Super lekker nooit ergens anders rode curry kip 🤗

W
3 april 2022

Nok
2 april 2022
Maaike
2 april 2022

Optijd bezorgd Lekker gegeten en genoten van de smaak Een aanrader voor iedereen die van vers houd

Sydney
30 maart 2022

Altijd goed! 😁

Esther
29 maart 2022

Heerlijk en pittig thuis gegeten! We houden van Buriram

Co
27 maart 2022

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurgen
27 maart 2022

Heerlijk authentiek thais eten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Van der Meij
28 februari 2022

We hebben genoten van de heerlijke gerechten.

Eric Leek
26 februari 2022

Lekker verse ingrediënten en makkelijk online te bestellen.

Gerard Bergenhenegouwen
26 februari 2022

Prima op tijd afgeleverd. Erg lekker 😋

Peter Schaper
25 februari 2022

Wij halen zeer regelmatig eten op bij Buriram en komen ook regelmatig in het restaurant eten. Een beter Thais restaurant kunnen wij ons niet wensen, altijd smakelijk, ruim voldoende en daarbij ook nog eens gastvrije medewerkers.

Niels Zack
17 februari 2022

Het eten was prima. De bestelde kroepoek was niet geleverd.

Ferry
17 februari 2022

Eten lekker! Wederom te laat ondanks ruim van te voren een tijd aangegeven.

M. van Rijswijk
13 februari 2022

Mijn gasten en ik hebben geweldig genoten, complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der woude
12 februari 2022

Het was weer heerlijk 🙂

B. van Gulpen
12 februari 2022

Zoals altijd, buitengewoon goed en lekker.

Margret
9 februari 2022
Jeroen
7 februari 2022

Kip Saté een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K Grapendaal
6 februari 2022

Het eten was heerlijk zoals ik van buriram gewend ben. De bezorging was echter erg laat de aangevraagde bezorgtijd was half 6. Om kwart over 6 kwam ons eten pas. Het zou fijn zijn als we ervan op de hoogte worden gebracht als het eten later komt bijvoorbeeld via de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara Mesland
6 februari 2022

Heerlijk gegeten!! En door weer en wind bezorgd. Had dan ook graag een fooi gegeven aan de nat geregende bezorger, maar geen contant geld in huis... Misschien een idee als dat ook via de website kan?

Goud!!!!!!
5 februari 2022
Nicky
5 februari 2022

Heerlijke Pad Thai en curry!

Petra Bloem
31 januari 2022

Heerlijk!

Marijke Hoogland
31 januari 2022

We hebben verschillende gerechten besteld en iedereen was enthousiast over de kwaliteit en smaak van het eten. We hebben ervan genoten!

Marcel
29 januari 2022

Heerlijk gegeten

Familie.D.
28 januari 2022

Heerlijk!

Tamara de lang
28 januari 2022

Dit keer echt veel te veel olie. Werd er misselijk van....Heb amper wat gegeten. Vlees was ook iets te taai. Ben even afgekickt...

Jan Nijdam
23 januari 2022

Zoals altijd goed.

Heijnen Ronald J.
23 januari 2022

Al jaren dezelfde verse topkwaliteit. Heerlijk. Respect en complimenten voor de koks van Buriram.

Marijke
23 januari 2022

Kip met cashewnoten was erg goed, zeker ook omdat er groente bij zaten. Rundvlees was lekker met de kokossaus. Het noodlegerecht was veel en jammer dat er niet meer groente in verwerkt was.

Melou
22 januari 2022

Echt goed Thais eten met liefde bereid. De afhaal procedure is goed en snel, het eten prima verpakt en goed warm als je het na een half uurtje wilt serveren. Absoluut een aanrader.

Amanda
21 januari 2022

Bestellen eigenlijk altijd het zelfde , maar het smaakt altijd heerlijk! Wordt optijd bezorgd ,altijd goed op smaak en temperatuur!! Wij zijn fan !

Ineke Takes
18 januari 2022

Heerlijk eten, alles was goed warm en op tijd bezorgd. De bakjes lekten alleen ondanks de zorgvuldige verpakking

Mae
16 januari 2022

Het eten was weer heerlijk, maar wat jammer dat het eten pas drie kwartier na de verwachte tijd werd afgeleverd. Maar de bezorger was wel vriendelijk.

Joyce
16 januari 2022

Het een maakte het ander goed: we hebben heel lang op onze bestelling moeten wachten en ter compensatie was er een extra gerecht met briefje bijgedaan. Dat vond ik erg aardig. En het eten was heerlijk 👌🏽🤤

RemcoH
15 januari 2022
M
15 januari 2022

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! Ook houden ze rekening met eventuele opmerkingen bij de bestelling. Ik kan dit elke dag wel eten!

Marije
15 januari 2022

Al meerdere keren besteld, altijd heerlijk eten! Bestelling kwam een half uur later, dus bestel op tijd en geniet :)

Ralph S
10 januari 2022

Top! Zeer goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
10 januari 2022

Erg lekker

Petty
9 januari 2022
Daan Beelen
9 januari 2022

Goede hoeveelheid en perfect op smaak. Misschien aangeven op de site wel gerecht welke pittigheid heeft.

Hugo
9 januari 2022

Eten was heerlijk. Bezorging 90 minuten later als opgegeven tijd. Jammer dat ze het niet communiceren.

M van der woude
8 januari 2022

De biefstuk in het gerecht in plaats van draadjes vlees was goed gelukt. Iets minder saus in de bakken voorkomt dat ze overlopen. We hebben heerlijk gegeten groetjes Martin

Zuzana
8 januari 2022

As always - super satisfied

Narmada Klaren
8 januari 2022

Super!! Het was weer heerlijk

Willeke van Gent
8 januari 2022

Het was goed warm , en de smaak , heerlijk.

Pim van Vlaanderen
7 januari 2022

Het eten en de smaak is echt heel goed. De porties zijn ook (te) goed verpakt, wel een klus om dit allemaal te openen, zeker als het water je al uit de mond loopt. Best veel afval ook. Wellicht een herbruikbare verpakking met statiegeld, die te retourneren. Dit kan een optie zijn als altern. voor de standaard verpakking.

Fam. Bakker
5 januari 2022
Nicole
3 januari 2022

Eten zoals altijd goed. Bestelling alleen een uur later dan gewenst. Dan zou het fijn zijn om hier even een bericht van te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
3 januari 2022

Fantastisch eten, vers en smaakvol. Met name fan van larb kai en pad thai. Online bestelllen en ophalen werkt prima.

Esther
31 december 2021

Op tijd bezorgd en heerlijke gerechten, zoals altijd!

Hanne Dijkhuis
30 december 2021

Telefonisch contact dat de bestelling iets later komt, netjes!! Eten was zoals gewoonlijk heerlijk.

A.Dalenberg
30 december 2021

Het zou fijn wanneer het lukt om aan te geven wanneer de bezorger komt. Je krijgt nu alleen de verwachtte bezorgtijd Het eten was erg lekker

Lisette Bakker
30 december 2021

Het was heerlijk. De Curry kip (Glutenvrij) was zalig. Wij komen zeker nog een keer langs.

M
29 december 2021

Duurde lang voordat eten werd bezorgd. Kregen ook geen indicatie hoelang het zou kunnen duren

Cathy van Haarlem
25 december 2021

Heerlijk gegeten. Altijd super bij jullie!!! Fijne Feestdagen

Debby
22 december 2021
Marijke Walda
22 december 2021

Het eten was weer heerlijk ,goed warm ,voldoende. Maar dat is het altijd!! We missen alleen het gezellige sfeertje in jullie restaurant. Groetjes en sterkte in deze lock down.

John van Berkel
20 december 2021

Heerlijk echt Thais eten

Lisa
20 december 2021
Remco
18 december 2021
Eveline Kliebisch
17 december 2021

Heerlijk gegeten. Hoeveelheid is voldoende en vlotte / beleefde bezorger. Eten is goed verpakt en blijft goed warm.

Jose
15 december 2021

Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd. Alleen jammer dat ze de loempiaatjes in een papieren zakje in het tasje met kroepoek en 2 koude biertjes hadden gedaan. Die waren dus koud. De andere gerechten waren nog wel warm, maar wat rommelig verpakt. Sausjes in een plastic bakje hadden gelekt en het plastic eromheen was dus erg vies geworden. Dat pakt niet fijn uit. En het bakje waar de gebakken rijst in zat was stuk. Dus al met al zag het er niet zo verzorgd uit. Maar het heeft wel heerlijk gesmaakt, op de koude loempiaatjes na dan.

Janneke
14 december 2021

Heerlijk gegeten! Zoals altijd eigenlijk als we hier eten halen.

Leo D
11 december 2021
Alet
11 december 2021

verwachte bezorgtijd overschreden

Eric
11 december 2021

Beetje laat, maar erg goed eten, lekker pittig. Jammer dat de viskoekjes er niet bij zaten die ik wel bestelde. Ik had geen tijd om jullie daarvoor te bellen

Tom broers
4 december 2021

20 min later dan besteld, Eten was niet echt warm 🥵

puck
4 december 2021

Ik miste de volgende ingredienten in mijn Massaman Aardappels, Uien en Pinda's Phad Mee Gai was lekker maar als er groente in hoort dan graag wat meer erin doen dan 2-3 stukjes brocolli en kool.

Lieselot Ezerman
4 december 2021
Maria
3 december 2021

Snelle bezorging kort voor sluitingstijd, heerlijk van smaak, goed warm ondanks de ijzige kou buiten!