Beoordelingen van Thai Restaurant Buriram Hoorn

Recente recensies van Thai Restaurant Buriram Hoorn

5 sterren na 461 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten lekker gekruid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd! Bedankt voor de goede service wederom!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te 20min te laat. Eten was minder goed dan normaal. Andere kok misschien? Loempias hebben we weggegooid want die waren helemaal zacht.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer toppie zoals altijd mooi op tijd en echt goed warm. Heerlijke gerechten. Bedankt weer

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer als van ouds: geweldig. Of we weer even in Thailand waren. Het beste Thaise restaurant in Hoorn en wijde omgeving. Een 10 .

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ene gerecht is lekkerder dan de andere. De groentegerechten ben ik niet kapot van. Wel van de beef en de garnalen. We hebben het eten zelf opgehaald want ze hadden het zoooo druk met koken😋

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben altijd heerlijk eten gehad, en elke keer voor herhaling vatbaar. En prima bezorging.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren heerlijk. Als verbeterpunt zou ik willen meegeven om de gerechten nog wat rijker te vullen (met groente).

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

'S middags besteld en betaald, afhalen in de avond. 45 minuten moeten wachten, even wachten snap ik maar dit is veel te lang. Eten was wel ontzettend lekker!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai restaurant in town.. keer op keer zijn de gerechten weer heerlijk. Bedankt weer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍 perfect!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk eten. Geweldige smaken en altijd genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een half uur later dan afgesproken. Geen bericht hierover ontvangen. Smaak weer goed zoals altijd. Was niet zo heel warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super lekker. Zeker geen klachten hierover Bezorging was erg aardig en netjes👍

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en warm afgegeven door aardige bezorger Genoten van al het lekkers Wederom voor herhaling vatbaar

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker en meer dan voldoende.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goede kwaliteit en prima op tijd geleverd!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top hoor,

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling: Yam woensen, kipsaté, paneng nua, gele kip curry. Met 2 (bijgeleverde) volle bakken rijst er bij waarvan er maar 1 op ging. Het leven is altijd een stukje mooier op het moment dat je het geweldige eten van Buriram in Hoorn eet!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goed eten! Op tijd bezorgd. We hebje hier al meerdere keren besteld en zullen dat in de toekomst blijven doen

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en prima op tijd geleverd

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is absoluut fantastisch! De bezorging was drie kwartier te laat en dan ook nog incompleet. Uiteindelijk kon ik pas ruim anderhalf uur later dan gepland eten wat ik besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig en de bezorging keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

ook opgehaald en de volgende dag pas kunnen eten door omstandigheden....nog steeds fantastische smaken. TOP

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten voortrettelijk, bezorgen een ramp. Eten kwam uur te laat. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ontzettend lekker. We wanen ons in Thailand. We zijn dus helemaal tevreden. Als we een verbeterpunt moeten noemen: iets minder plastic(folie) bij de bestelling:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als eerder prima verzorgd en tijdig geleverd. Heel lekker en voorherhaling vatbaar. Hopelijk binnen niet al te lange tijd in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het restaurant heeft de beste authentieke Thaise gerechten van onze regio ! Nua nam tok en som tam thai waren weer zó lekker, en dat komt omdat de gerechten altijd met liefde en verse producten worden bereid ! Bedankt weer team Buriram ! Groetjes Rudy en familie

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Echt kwaliteit voor een lage prijs.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Goed verpakt, goed warm en meer dan genoeg. Goede smaken en goed gevuld met vlees en vis. Dus conclusie....Heel goed!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, vooral!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en bezorging op tijd en vriendelijk

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Vooral de kokossoep. Iets te weinig rijst, verder prima. Fijn dat het op de boot gebracht werd.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker gegeten, het eten was heerlijk en goed heet. wel idee om te kijken naar meer milieu vriendelijkere verpakking

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is echt heerlijk, niets op aan te merken. Wel jammer dat bezorging altijd later is dan afgesproken. Laatste keer maar voor de optie afhalen gekozen, maar ook dan nog 20 minuten wachten voor bestelling gereed is. Misschien kunnen jullie naar de manier van inpakken kijken. De plasticfolie die onder de deksel wordt gedaan, smelt altijd helemaal vast. Het is dus een aardige klus de maaltijdbakken thuis open te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten bijna 1,5 uur wachten op bestelling. Dat is best wel lang. Eten zelf was heerlijk!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, gaan we vaker bestellen!!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten tegen een schappelijke prijs, snelle en vriendelijke bediening. Een echte topper.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Met vriendelijke Thaise glimlach aan de deur gebracht. Heerlijk mix voorgerechtjes en kip met cashewnoten en biefstuk met basilicum besteld., omdat we een keer niet zo pittig wilde. Zeker aanrader.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete restaurant! Topkwaliteit gezond en goed verzorgd!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam half uur te laat Hele vis met Tamaronde saus was zo erg gefrituurd dat dr vis gortdroog was en er nauwelijks vis af te halen was Loempia’s waren lauw Soep was lauw

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, eten perfect

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is net zo lekker als dat we het in het restaurant eten! Keurig op tijd bezorgd en alles was warm genoeg om meteen te kunnen eten. Super geregeld! Bedankt!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte uitstekend

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker. En exact op de aangegeven bezorgtijden.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, alsof je je echt in Thailand waant!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel even moeten wachten maar wat was het eten heerlijk! Verse ingrediënten, heerlijke smaak!! En wat een lief mens is Sunee! Snel weer!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er rond de aangegeven tijd. Was overheerlijk!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en heerlijk gegeten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst en zeker niet voor het laatst eten afgehaald. We hebben genoten van het heerlijke eten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en warm

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Ons favoriete Thaise restaurant. 👍👌

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Jammer dat er geen cashewnoten in het gerecht Massaman zaten. Pinda’s zijn echt niet zo lekker. Verder prima verzorgd en bezorgd.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje om te eten🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke ervaring. Eten goed op temperatuur en geweldig van smaak. Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Bezorging op de gewenste tijd, eten lekker warm afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten van Buriram was zoals altijd weer helemaal top. De biefstuk met curry en gele kokos......aanrader.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was, zoals altijd, weer héérlijk!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging bijna uur later dan gepland maar eten was heeeeeeerrrrlijk. Excuses gehad van bezorger. Wat een lieverd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zeer heet gebracht. Eerst voorgerecht en daarna hoofd gerecht uitgepakt. En het eten was weer fantastisch, maar dat zijn we gewend van jullie. Dikke 10

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was erg lekker en het was perfect ingepakt dus nog lekker warm dat ik thuis kwam

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker! Bedankt!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Oh, wat genieten we altijd van de gerechten van jullie. Een smaakvol feestje! Het zou leuk zijn als jullie het vegetarische (+ eventueel vegan) aanbod zouden willen uitbreiden, maar voorlopig ben ik nog niet uitgekeken hoor. ;-)

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd prima verzorgd en heel smakelijk. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel smakelijk. Heerlijk gegeten. Bezorging was wel kwartiertje te laat.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, keurig op tijd en het eten was heerlijk 😀

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als we moeten overwerken even wat bestellen en lekker eten om voldoende energie te hebben om weer verder te werken. Zoals altijd is het eten super lekker en als je een wens hebt wordt die altijd zonder vragen gedaan. Fantastisch is dat, voor ons staat Buriram op nummer 1 en vergeet niet het super vriendelijke personeel top top top 5 sterren als we er 6 kunnen geven hadden we dat ook gedaan. Dank je wel Buriram!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer overheerlijk gegeten!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer heerlijk gegeten

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was weer top en lekker warm 😁👍

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en ontzettend lekker

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Grote porties en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was weer even terug in thailand.....

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suuuuuupet💪💪

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en weer net zo lekker als anders, we blijven genieten, keer op keer!!!!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd .

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Liever bij het restaurant zelf eten, maar dit is een goede tweede. Heerlijke gerechten, met veel smaak. Lekker genieten, en dromen dat jullie snel weer open zijn.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen zou ik adviseren om betere bakjes te gebruiken. Vr.groeten Martin

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag, helaas moet ik melden dat de gerechten ons zijn tegengevallen. We hebben 70 euro uitgegeven voor eten dat we deels ook weg hebben gegooid. Dat betrof de salade, die een chemische smaak had. Mogelijk bedorven was. Ook zaten de ingrediënten die er in moesten zitten niet in. De mie en gebakken rijst waren klef en het vlees taai en droog. De vis was gelukkig wel redelijk. Kortom een flinke teleurstelling voor wat een gezellig etentje met diverse gerechten moest zijn. Vraag van ons: waarom kiest u er niet voor om het volume te halveren, de smaak te verfijnen en daarmee voor betere producten te kiezen? Mogelijk dat dan de prijs/kwaliteit in balans gebracht kan worden.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, klasse!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk. Vooral de saté.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer erg lekker.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt superkwaliteit, wat hebben we heerlijk gegeten! Alles is een niveau hoger dan gemiddeld, authentieke eigen smaak.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een gerecht in onze bestelling. Ik heb gelijk gebeld - 18.45 uur - zeker wel 5 keer, maar er werd niet opgenomen. Ook op de mail die ik gestuurd heb, is nog niet gereageerd. Hopelijk hoor ik nog iets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam n uur te vroeg, om 17.00 uur. Heb gevraagd om terug te komen om 17.45 want het was voor onze trouwdag, toen was het eten niet erg warm meer en dat vonden wij erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Bestel vaak direct bij Buriram. Heerlijke gerechten. Heel verzorgd en netjes verpakt. Bezorging ook prima op tijd. Echt een aanrader. Hopelijk kunnen we weer snel komen eten in het restaurant aan de Appelhaven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As good as always, thank you

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, wel een uur te laat.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Goede smaak. Binnen de gemelde tijd geleverd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op afgesproken tijd klaar, super goed ingepakt en bleef daardoor nog super lang warm. Heerlijke gerechten. De Tom kha Kai is een absolute aanrader en nergens zo lekker vind ik persoonlijk! Gerechten smaken precies zoals in Thailand dus wat wil je nog meer?

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar ze moeten wel wat aan de bezorging doen duurde langer dan 1.5 uur extra bezorgers misschien een tip?

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker en op tijd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekker!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was al verteld dat het druk was, maar het was bijna 30 minuten na het aangekondigde tijdslot

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Heerlijke curry!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker gegeten !!!!! Prima service .. precies op tijd gemaakt en goed van temperatuur ,.. perfecte smaak en hoeveelheid .... ( maar dit alles wisten we al!!!!... trouwe klanten )

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bij het bestellen miste ik alleen een indicatie hoe pittig een gerecht is

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook thuis smaken de gerechten van Buriram heerlijk, zoals we gewend zijn. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering stipt op tijd en was nog heerlijk warm. Het smaakte super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vond het eten niet geweldig, garnalen soep te waterig, 2 hele garnalen er in. lekker veel hoor? hoofdgerecht was ook niet fantastisch, zat ook veel vocht in, volgens mij hoort er niet teveel vocht in te zitten, bijna als soep. volgende dag overgegeven? weet niet waarvan? misschien van de kip?

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur te laat, zonder dat er even een berichtje was gestuurd. Daardoor was het eten lauw en dus te koud geworden. Bovendien was een gerecht niet conform de bestelling. Dus er klopte gisteren niet veel van.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Top bereid en je proeft het echte Thailand!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammergenoeg waren de voorgerechten niet meer warm, lauw maar de smaak was wel heerlijk! Bij het gerecht met eend, was weinig eend.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als bij eerdere bestellingen top!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima het is alleen snel koud dat is jammer

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve mensen met lekker eten

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en prima eten, keurig op afgesproken tijd bezorgd

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker bij Buriram, vers gemaakt, smaakvol en meer dan genoeg. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren heel tevreden over het eten. Goed warm, heel lekker, maar natuurlijk misten we jullie vriendelijke bediening ;-) Schoondochter Cara is Chinese, heeft 3 jaar in Thailand gestudeerd, zij vindt jullie gerechten heel authentiek! Heel makkelijk via de website te bestellen, alleen kwamen we er achter dat je dit alleen op de dag zelf kunt doen.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mals vlees, knapperige groente, heerlijke saus/rijst/mie noodles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, eten was er op tijd, goed op temperatuur en erg smakelijk! Voor herhaling vatbaar @

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Massaman!!!!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Helaas tijd geleden dat ik hier besteld heb, woon nu ergens anders. De mie was wel veel te vettig! Maar naast dat erg lekker!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, hartelijk dank

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals vaker We hebben het thuis laten bezorgen en op de afgesproken tijd werd het bezorgd We hebben ook wel in het restaurant gegeten en kunnen niet wachten tot we weer kunnen genieten

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heerlijk, heerlijk en stipt op tijd ook dankzij een vriendelijke bezorger. Super!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het eten was ongelooflijk lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Fijn dat er extra pepertjes bijzaten. Tip: iets meer groente in de tom ka kung doen. Zaten 3 stukjes champignons en 2 garnalen in.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal TOP, enorm van genoten.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Absolute aanrader voor de liefhebber van Thais eten.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw. Het was weer fantastisch!!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er na het plaatsen van een bestelling via mail wordt vermeld hoe laat het eten bezorgd zal worden. En lekker gegeten natuurlijk!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en gelukkig nog warm, de bezorger kwam helaas 50 min later dan gepland. Gelukkig wordt dit bij de volgende bestelling gecompenseerd heeft de dame aan de telefoon beloofd

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals we al jaren gewent zijn. Zonder enige uitzondering altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Heerlijk, warm gebracht en op tijd!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!! Wat genieten wij toch elke keer van dit heerlijke eten!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk, alleen was de Masseman dit keer erg dun en ik miste de aardappel.. Hij was anders dan anders.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten! Echt een aanrader!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten en zeker voor herhaling vatbaar. Ook de bezorging was keurig op tijd. Top!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig, heerlijk vers en zeer smaakvol. Absoluut een aanrader voor super Thais eten in Hoorn. Bezorging was wat later dan afgesproken (1930u i.p.v. 1845u). In dit geval was gat geen probleem maar het is natuurlijk beter als de bestelling op het afgesproken moment geleverd wordt.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, niet erg heet meer. Bestelling erg laat, er werd netjes even gebeld om uitleg te geven en excuses te maken.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Thai op zijn best. Heerlijk en vers ondanks dat we het hebben afgehaald wegens corona. We kijken uit naar de volgende keer

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was erg laat. Had om 18.45 bezorgen aangeklikt. Werd netjes gemaild dat dit 19.00u werd. Vervolgens is het eten pas 19.40u gebracht. Telefonisch was het restaurant niet bereikbaar. Had netjes geweest al hadden jullie even gebeld.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord het was ‘fantastisch’. Zowel de kwaliteit als de bezorging!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom héérlijk! Dikke tien weer!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd en goed op tempratuur. Echt een aanrader!!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk en nog heerlijk warm..complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten bij Buriram snel en warm bezorgd zeker aanrader!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tussen bestelling en aflevering zat 1 uur en 20 minuten. Dit vonden wij wel wat lang, maar door een bevestigingsemail werd dit vooraf aangegeven. Kwaliteit van het eten is bij Buriram altijd goed.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord *"fantastisch"*. De bezorging was mooi op tijd. Onze bestelde gerechten waren weer waanzinnig lekker. Als ik een cijfer mocht geven, dan een heel dikke 10.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten , altijd goed

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !! Voor herhaling vatbaar !!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend. Goed warm en kwalitatief uitstekend. Wij hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van jullie eten. Service en bezorging geheel volgens afspraak. Doen we vast vaker. Prima oplossing in deze tijd.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische rode curry met tofu, zonder ananas was superlekker zo ook de vegetarische soep!!!!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Buriram mix was heerlijk! Nua Nam Tok was niet lekker, zo jammer, was erg zuur(teveel Citroën gras?) Ook over gebeld, zo jammer, wij vierde onze trouwdag, doen wij altijd bij Buriram, maar nu dus thuis, heel spijtig.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very delicious Thai food! Can’t require more from them. A positive surprise about the food taste, will definitely order more often!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom héérlijk. Vers, goed warm, goede hoeveelheid, op tijd bezorgd. Weer een dikke tien :)

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!!! Zo goed, authentiek, smaakvol!! Half uur later bezorgd, maar dat maakt het niet minder lekker. Alles nog goed warm!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de service was top. Heerlijk gegeten.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was meer dan half uur te laat, gerechten waren wel oké. Misten wel bij 2 gerechten de groenten, was ook in verhouding met vlees veel te veel saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een beetje lang voordat de bestelling er was (25 min. te laat) Maar we hadden erg genoten van het eten. Prima kwaliteit.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker weer heerlijk gegeten

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Tot de volgende keer.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feestje, de heerlijke Buriram mix en dan heb je voor 2 meer dan genoeg aan een van de heerlijke gerechten. Deze keer weer lekker Massaman Nua😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben gek op Thaise gerechten, en bestel regelmatig omdat er nog niet in de restaurants gegeten kan worden. De kwaliteit is vanouds heerlijk, zijn lekker warm en fijne smaak. Minder vind ik de verpakking, kost veel moeite om deze los te krijgen. Snap best dat jullie alle zo goed mogelijk bij de klant willen krijgen. Maar probeer zelf eens een gerecht wat verpakt is te openen, zonder daarbij te knoeien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, lekker van smaak, goed warm, vlot bezorgd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere vegetarische gerechten! Jammer dat er niet veel vegetarische voorgerechten zijn.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn, was het wederom een heerlijke maaltijd. Voor ons een reden om later weer te bestellen.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd geleverd. Heerlijk eten. Keurig verpakt.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals wij al jaren gewend zijn , ook nu in Corona tijd, goede service en fantastisch eten. Buriram......TOP!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wederom weer héérlijk en netjes op/rond de afgesproken tijd bezorgd!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 16.50 voor 18.30 bezorging. Werd meteen gebeld dat het erg druk was en de besteling wat later zou komen, uiterlijk 19.30. Prima.. Om 19.50 was er nog geen eten en waren we erg hongerig. Gebeld en toen werd er verteld dat ze nog niet eens aan onze bestelling begonnen waren.... Er werd niet in oplossingen gedacht, alleen kort excuses gemaakt, we moesten nog maar 45 min wachten op ons eten. Toen het uiteindelijk kwam, bleek het erg pikant te zijn, dit zijn we niet gewend van thais eten (op de curry's na) en staat er ook niet bij. Wij bestellen hier niet meer.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard weer net zo lekker als vorige week :)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker. Bezorging laat te wensen over.. je besteld en selecteert het tijdstip na betaling. Vervolgens krijg je per mail een bevestiging waarop een aangepast tijdstip staat. Dit is een uur tot 1,5 uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten (mix-voorgerecht, verschillende soepen en hoofdgerechten) waren wederom super lekker. Mooie mix van zoete en pittige smaken. Vanwege de drukte werd onze bestelling pas 45min later bezorgd en was in eerste instantie ook vergeten om ons hierover te informeren. Als bedankje voor ons geduld kregen we wel een paar extra gerechtjes.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, moest alleen een half uurtje wachten op onze bestelling ,want het was druk.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat bezorgd

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik op tijd bezorgd en super lekker eten. Veel smaak! 2e keer dat we hier besteld hebben maar we zullen zeker nog vaker bestellen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veel te laat. Kwam doordat de rijst op was toen al het andere al klaar was vertelde de dame aan de telefoon. Dit heeft dus staan wachten en dat was te merken aan de kwaliteit van de hoofdgerechten. Niet de kwaliteit die wij gewend zijn als wij in het restaurant eten. voorgerechten waren wel in orde.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd een half uur na de bevestigde tijd bezorgd.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag laten bezorgen en het was echt heerlijk:)

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van een heerlijke samengestelde maaltijd afgehaald bij ThaiTestaurantBuriram ,goed verpakt en keurig op het afgesproken moment en van voortreffelijke kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben één van Buriram's grootste fans :) Altijd vers en écht heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben Kip met rode curry besteld en Tahoe met groenten en cashewnoten. Porties waren prima qua grootte. We hebben heerlijk gegeten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weining vlees in beide gerechten. Het viel tegen prijs /kwaliteit.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had besteld kip met verse mango en cashewnoten er zaten geen verse mango's in groet a.de bruijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals altijd, maar de bezorgtijd was een drama dit keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was t! Uit eten thuis...

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker altijd en optijd bezorgd. Aangegeven dat mijn vriendin jarig is, kreeg een verjaardagsfakkel erbij!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten hoor!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bestel hier graag echt een aanrader.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zulk vreselijk weer en toch, keurig op tijd, zo'n heerlijke maaltijd. Petje af!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd en weer heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima maar de medewerkers kunnen wel een lesje klantvriendelijkheid krijgen. Ondanks het eten wat goed is bestel ik dankzij de service niet meer. Ik ga andere horeca ondersteunen die klanten wel waarderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. De vertrouwde kwaliteit. Heerlijk gegeten.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!😊

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord waardeloos.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten met mijn gezin. Elke gerecht was zeer geslaagd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

2de keer nu hier eten besteld en het is heerlijk. Weer bedankt

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Soep met garnalen was super! Echt een aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Wellicht idee om aan te geven of een gerecht erg pittig is of niet. Keurige bezorging, Goed warm, en keurig op tijd! Zeker voor herhaling!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was al dente :-s Soep nauwelijks gevuld. :-( Magere prijs-kwaliteit.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En werd bezorgd op de gewenste tijd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar stuur geen indicatie tijd als dat niet gaat lukken

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals eten in het restaurant, is ook de bezorgservice helemaal top. Gerechten zeer smaakvol, bezorging keurig op gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Wij hadden de vega groene curry (best pittig) en de rode met vis. Netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker maar keuze op site was 18.15, mail gaf 19.00 aan (prima) maar dan pas 19.35 komen, is erg jammer. 17.30 besteld, 2 uur is lang vind ik. Misschien kunnen jullie dit optimaliseren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zelfs na 20 minuten rijden was het eten nog heet! Alles goed voor mekaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er lekker maar de bezorgtijden werd met 1,5 uur overschreden.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers ,en lekker eten, top restaurant !!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam zelfs te vroeg dit keer, maar heerlijk als altijd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer goed!!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere curries, maar minder goed dan in het restaurant zelf. Had thai spicy gevraagd, was helaas mild. Soep was heerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is bij deze bestelling 1 gerecht niet goed gegaan. Er is besteld Phad Mee Gai, maar werd geleverd de Phad Mee Kai, niet goed gelezen naar mijn oordeel, erg jammer!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd geleverd.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorger. Door een kleine verkeerschaos konden we niet op tijd thuis zijn. Klokslag 19.00u belde de bezorgen en die kwam 10 minuten later alsnog bezorgen. Dank!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit niet in verhouding. Hoeveelheid gerecht is matig. Bezorg tijd was 1 uur en 45 min.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat vanaf moment van bestellen tot levering 2 uur moest duren. Je mag een tijd van leveren kiezen en de bevestiging is een tijd 45 minuten later en de levering nog later. Maaltijd nuet echt warm terwijl ik ongeveer 5 minuten afstand van de locatie woon. Bezorger zeer vriendelijk, dat dan wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Suuuuperlekker en heet op tafel : perfect

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs blij met mijn bestelling alles was subliem!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top as always!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging krijg je pas te zien als je besteld hebt. Dit was anderhalf uur later. En daarna nog een half uur na de meegedeelde tijd. Dan had ik niet besteld.. de loempia’s waren lauw en het eten was zo heet dat je niet proefde wat je at.. geen aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ongelooflijk snel op een drukke zondagavond. En wederom enorm smaakvol. Lekkerder eten is er niet in Hoorn te vinden. En omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: GENIETEN. Een van onze favoriete restaurants in Hoorn

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd, wat kan ik nog meer wensen, weer hartelijk bedankt!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goed mals vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd lekker, jammer dat er alleen in mijn bakje maar 5 gamba's zaten en meer saus...dit vind ik echt te karig voor het geld wat je ervoor betaald. In het bakje met biefstuk zat ook niet veel vlees.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten! Hadden 2x voorgerecht en 2x hoofdgerecht. Laten bezorgen in Berkhout. 50 euro kwijt. Als je wel uit eten wilt maar niet weg wilt gaan dan kan je hier bestellen! Dit was de eerste keer dat wij hier hebben besteld maar gaan zeker nog een keer bestellen.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou wat minder Sauze / dressing toevoegen

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer prima!!!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten, heerlijke Thaise keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 50 minuten later bezorgd dan beloofd werd. Ik kan mij voorstellen dat door drukte de bezorgtijden niet gehaald wordt maar vind het dan logisch daarvan op de hoogte te worden gesteld. Pogingen om zelf informatie te krijgen werden gesmoord door het antwoordapparaat. Na een aantal positieve ervaringen was dit een ijskoude douche.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn van het restaurant zelf is ook het “take away ” eten prima. En strak op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd uitstekend maar het was al lauw bij aankomst. Dat was jammer

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijden. Erg smakelijk en goed heet (warm). Ook de bezorging was uitstekend.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Een aanrader.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Je proeft dat er echt aandacht is besteed aan de gerechten en altijd consistent. Vooral de massaman is echt fantastIsch! Aanrader!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, en meer dan genoeg.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden voor het eerst een viscurry genomen. Wij vonden het heerlijk. Alles was eigenlijk super lekker.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam behoorlijk later dan planning. Wel met nette excuses en 2 lekkere biertjes. Zoals altijd fenomenale kwaliteit en eten was nog warm, heet zelfs. Heerlijk gegeten ondanks wat aan de late kant.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, vers en goed op temperatuur. En als altijd vreselijk lekker!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

157) Tom Yam Poh Tek is fantastisch en gezond

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I like the food but i was given the wrong order. I ordered chicken fried rice but the rice I received has no chicken...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, we hebben heerlijk gegeten.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel geleverd

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier echt super lekker!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks het feit dat het heel erg druk was (en ik mijn mail niet meer gecheckt had en dus niet gezien dat de tijd was veranderd), zijn ze meteen aan de slag gegaan voor onze bestelling en konden wij even later genieten van een heerlijke Thaise maaltijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, uitstekende en zeer lekkere gerechten. Prima hoeveelheden, iets te veel rijst.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten lekker maar levering duurde zo'n 40 minuten langer dan bevestigd

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten/bestellen regelmatig bij Buriram omdat het eten altijd lekker is. We hebben gisteren twee voor ons nieuwe gerechten geprobeerd. Ik hoop dat de Thaise curry ook binnenkort beschikbaar komt als vega variant! Heel lekkere smaak. Enige minpuntje was dat het bakje van de Thaise curry niet erg vol zat en weinig groenten etc. bevatte. Het andere gerecht, tofu in zoetzure saus, was wel goed gevuld en ook smakelijk.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!!!!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als jullie de volgende keer het vergeten Singha'tje mee nemen is het weer 5 sterren! :) verder heerlijk gegeten zoals altijd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker! Eenvoudig te bestellen en snel op te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, maar de simpele maaltijd die ik online besteld had en twintig minuten later zou kunnen ophalen moest nog bereid worden en heb ik toch nog zon 20 minuten staan wachten.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke gerechten. Serieus de beste thai die ik ken. Coming back for more :-)

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.30 besteld; 20.30 afgeleverd! 3 X gebeld, zeer slechte service eten was prima.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste thai restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten! En een heel mooie en duidelijke website, zodat je makkelijk iets kunt bestellen en thuis betalen. Eten staat klaar op de aangegeven afhaaltijd. Prima geregeld!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt weer heerlijk! Mooi op tijd en de gerechten heel lekker: biefstuk lekker pittig en heerlijk zacht en de kip met basilicum erg lekker!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Thai food in town! And a Great service Thanks all

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten: rundvlees in oystersaus. Top!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk! Top kwaliteit en super aardige bediening. Bezorg service ook perfect, kan niet anders zeggen.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk. Bezorging blijft een hekel punt. Gisteravond een doorgekregen zorgtijd van 1 uur. Vanaf dit doorgegeven tijdstip mochten wij nog 1,5 uur wachten. Ze zijn dan zo druk dat telefoon opnemen ook niet lukt en het was niet voor het eerst. Toch blijven wij bestellen, eten is gewoon lekker!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uren te laat bezorgd...

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd een uur later dan aangekondigd geleverd

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis was droog. Smaak was heerlijk

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super en de app werkt perfect👍 Heerlijk gegeten

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en erg lekker 😋

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Online bestellen heel duidelijk. Zou nog kunnen worden aangevuld met pittig/minder pittig.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry voor een goede prijs, altijd vriendelijk en met bestellen keurig optijd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en keurig verzorgd, precies op afgesproken tijd geleverd. Perfect.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, de smaken zoals we ze kennen vanuit Thailand

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk en op tijd bezorgd door een erg vriendelijk meisje.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben bij julle besteld ter gelegenheid van onze 54e trouwdag. De 55e trouwdag zijn we weer van de partij. Natuurlijk ook eerde i het restaurant zelf! Ron&Marjan Westplat. Hoorn

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hebben wij weer heerlijk zitten smullen van het heerlijke Thaise eten. Het blijft een voortreffelijke keuken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en het stond allemaal keurig klaar op de afgesproken tijd. Super fijn om hier te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker eten, wel lang wachten voor het klaar was. We komen zeker nog een keer terug

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd een half uur later dan bevestigd bezorgd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd 😘

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant. Als je met bijna 10 mensen wil genieten van lekkere menu's dan is Buriram helemaal top. Op tijd, de juiste temperatuur, genoeg voor iedereen en vooral heel smakelijk. Top!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden. Super lekker en vers. Vriendelijk personeel

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Heerlijk eten goede prijs. In één woord top!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was wat vlak van smaak, kip-cashew dreef in de saus en ook de kip met basilicum was niet zoals in Thailand. Leek erg op de kip-cashew. Papaya salade was goed. Als je daarnaast voor 70 euro eten bestelt en vooraf betaalt en dan om een zakje kroepoek vraagt en daar is geen wisselgeld voor aanwezig, dan had ik die als service meegegeven.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service en heerlijk gegeten. En heel belangrijk de maaktijd werd goed warm afgeleverd en op tijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd kwalitatief ontzettend goed en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dank voor een goede service en een heerlijke maaltijd. Wij, 4 personen, hebben heerlijk gegeten.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ! Heerlijk gegeten en precies op de gevraagde tijd gebracht - top !!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En ook goed op tijd en goed warm!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld van afhaal Thai.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten werd precies op de afgesproken tijd bezorgd en was goed warm! Heerlijk! Top!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste thais keuken. Altijd lekker en gezellig

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten de Sate een aanraders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk. Uitstekend van smaak en temperatuur. Ga zo door!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel de smaak oké was, viel de hoeveelheid eten ons erg tegen. Het hoeven niet de hoeveelheden te zijn als bij de Chinees, maar de hoeveelheid rundvlees en kip in de bijbehorende gerechten was echt te weinig om als volwaardig portie te beschouwen. Ook de vegetarische loempia’s waren nauwelijks gevuld. De varkenshaassate was oké, maar niet genoeg om de rest te compenseren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer speciaal voor moederdag weer het e.e.a. besteld. Perfect optijd geleverd, alle maaltijden prima van temperatuur (gewoon nog heet!!) en heerlijk van smaak. 1 klein detail: beide kip & beef maaltijden bevatten nu veel meer groente dan vlees, die verhouding was de vorige keer iets beter in balans. We kijken nu al uit naar de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuutjes na aangegeven gewenste bezorgtijd, eten verder helemaal top! Goede porties, lekkere smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakt altijd heerlijk! Fijn dat er bij jullie zoveel keus is op vega gebied. Wij moeten 15-20 minuten rijden voor we thuis zijn maar het eten is altijd nog heel warm!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super. Onbelangrijk, maar exact op de gevraagde tijd. Het eten!!! Perfect!!! Voor herhaling vatbaar

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer kort achter elkaar besteld. Heerlijk gegeten en ook vlot bezorgd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze rare tijd het diner maar gehaald. Thuis dan maar genoten. Heerlijk! Dank, blijf gezond en blijf bestaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, online besteld en betaald en stond op afgesproken afhaaltijd heet en vers klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en warm, zeker een aanrader . Enige minpuntje was dat het een half uurtje te laat kwam.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij jullie in het restaurant is het altijd heerlijk. Nu ivm Corrona afgehaald bij jullie en we hebben heerlijk gegeven. Gaan we vaker doen. Super Bedankt.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk! (zoals altijd)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en heerlijk gegeten,

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals altijd voortreffelijk. Ik moest heel even wachten op mn bestelling omdat het systeem niet meteen de ophaaltijd laat zien. Hier kreeg ik apart een mail van die ik niet gezien had. Maakt mij verder niet uit. De larb kai blijft onovertroffen!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eerlijk Thais eten bezorgd op veilige afstand tijdens de coronacrises net zo smakelijk en met aandacht bereid als in het Restaurant .

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar, smakelijk. Het was even een gokje hoe de gerechten eruit zouden zien. Er was voldoende groente bij. De hoeveelheid rijst was voor ons veel te veel, daar zal ik een volgende keer even van tevoren contact over hebben. Met de rijst gaan we vandaag thuis nog iets klaar maken.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd, goed warm en heel lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een redelijke prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk, smaakvolle eend, malse sappige biefstuk, fijne groenten in mooie saus. Wij zijn fan! ❤

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals wij al jaren gewend zijn, goede service, en heerlijk eten, ook het afhalen is goed geregeld! Van ons een 10

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur tussen bestellen en leveren is wel heel lang

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het werd warm en op tijd gebracht.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima - heerlijk !!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastisch! Wat een heerlijke smaken! Gaan we vaker doen!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardig dat, omdat het wel lang duurde voordat de bestelling afgeleverd werd, wij 2 flesjes bier kregen. Dat stelden wij wel op prijs. Verder alles smaakvol en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur moeten wachten voor mijn bestelling, dit vind ik echt te lang. Verpakking is ook verschrikkelijk, geen bakjes met deksels, huishoudfolie en aluminiumfolie, wat lastig eraf te halen is. Moet je scheuren. Biefstuk in de oestersaus is ok, maar geen topper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super super lekker! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Alleen al dat plastic om de bankjes heen is een ramp om eraf te halen! Goedsluitende bakjes zouden dit niet nodig hebben. Bij de Chinees doen ze dit ook nooit en scheelt weer plasticsoep!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! fijne smaken echt een aanrader

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heel erg lekker. Online bestellen ging makkelijk en alles was keurig op tijd klaar.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en erg lekker

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en super geregeld

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak. Goed van temperatuur. Goede hoeveelheid, wel wat veel rijst , maar daar maken we de vlg dag zelf wel weer iets lekkers van.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima soepen en keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Top !!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk Thais eten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom fantastisch. Zulke heerlijke smaken.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor het eerst 2 maaltijden besteld bij Buriram en dat wordt zeker niet de laatste keer. Zowel het kip met oestersaus als de Biefstuk met knoflook & zwarte peper waren zalig. Het e.e.a. werd ietsje later bezorgd dan gepland maar dat was geen enkel probleem. Ook qua temperatuur was het eten perfect. Tot een volgende keer!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Vanavond gaan we er nog een keer van eten.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk het eten! Ook als je het haalt of bezorgd. En altijd optijd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 min eerder dan verwacht, goed heet en absuut heerlijk! En fijne porties, niet te veel of te weinig. Vooral erg lekker en vers. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en nog goed warm dat het bezorgd werd heerlijk gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk en goed warm. Bezorging keurig op tijd👍

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en bestelling precies op tijd. al met al prima verzorgd

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echte aanrader. Alles was warm en goed op smaak

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit. Jammer dat we door de corona perikelen de sfeer in het restaurant niet kunnen proeven. Hopelijk gauw weer.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebakken rijst was heerlijk 2 porties waren meer dan genoeg voor 3 personen.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkuh lekkuh

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en top afgeleverd!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel erg lekker. Nu ook bij afhalen tijdens de Corona-crisis

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, rode curry is mijn favoriet!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was fantastisch! Echt heerlijk. Alleen de rijst was net aan genoeg. Bedankt!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed verpakt en netjes afgeleverd. Beter rechtstreeks via hun eigen site dan via tuisbezorgd;nl!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Heerlijk thuis uit eten :-) Dank!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend en heel mooi op tijd. TOP.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we om de hoek wonen waren gerechten koud Dit was jammer Soep wel warm, sate was koud Viskoekjes net niet koud

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd!! Eend, groenten, bami - alles top.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten na hard werken in de tuin

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar. En de kwaliteit was zoals wij gewend zijn, voortreffelijk. Alleen maar lof voor Buriram.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan voorspeld maar super lekker

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd en het eten was nog heel warm en heerlijk! We hebben gesmuld.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het lekkerste Thaise eten! Altijd op tijd en correct afgeleverd!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. En een constante kwaliteit. Heerlijk eten.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed warm. top.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 30 minuten later dan Buriran had aangegeven. Wel kregen we een bericht maar dat was een paar minuten voor bezorging. Verder was alles prima😁

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer heerlijk! Alleen de bezorgtijd! We hadden het om 19.00 uur besteld en om 19.30 uur nog niks, even gebeld en toen bleek de curry op te zijn. Geen probleem maar een berichtje zou dan wel fijn zijn. Of pas dan ff de bezorgtijd aan. Na 20.00 uur werd het bezorgd. Maar nogmaals, wat was het weer heerlijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en het was weer heerlijk. Gr. F&C

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer afgehaald.....heerlijk thuis gegeten

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel goed!